La conquesta del Liceu

Crònica d'una nit plena de música i màgia, per Helena Morén Alegret

| 11/12/2014 a les 14:59h

Un dels plats forts del 16è Banc Sabadell Festival del Mil·lenni va ser l'espectacle únic i irrepetible a quatre mans amb El Mago Pop i Joan Dausà. Música i màgia van connectar al bell mig de la Rambla de Barcelona al Gran Teatre del Liceu. La periodista Helena Morén Alegret i el fotògraf Xavier Mercadé hi van assistir, i a continuació podeu llegir un fragment de la crònica de la nit.
Joan Dausà i El Mago Pop Foto: Xavier Mercadé

La vetllada del passat dissabte 6 de desembre va oferir l'espectacle anunciat de música i màgia al Gran Teatre del Liceu, programat dins el Festival del Mil·lenni. Les entrades estaven exhaurides de feia dies. Per fi arribava per a molts la nit que havia de fer cristal·litzar el treball conjunt d'una bona colla de gent. 
 
Tal com explicava a l'entrevista que protagonitza l'Enderrock de desembre Joan Dausà, han preparat l'espectacle amb dedicació i molt de background  (per la poca possibilitat d'assajos per qüestions d'agendes d'artistes i d'espai), i l'han fet fructificar al màxim alguns dinars de Dausà amb Antonio Díaz, 'El Mago Pop’, i el dramaturg Jordi Oriol, que durant l'espectacle va fer de nexe dramàtic: un estressat i còmic regidor d'escenari. 

Trobareu l'article complet aquí

Joan Dausà i El Mago Pop Foto: Xavier Mercadé
Arxivat a: Enderrock