Del 19 al 21 de desembre aconsegueix 'La veu d'un poble' amb El Punt Avui

Ja està en marxa el web del projecte: laveudunpoble.cat

| 13/12/2014 a les 07:00h

D'aquí a una setmana arribarà als quioscos un número extraordinadori d'Enderrock: la revista antològica La veu d'un poble, 100 cançons per explicar Catalunya al món. Del 19 al 21 de desembre es podrà aconseguir en exclusiva amb el diari El Punt Avui per només 7,95 €. A més, tothom que vulgui col·laborar en el projecte podrà adquirir l'exemplar juntament amb un polo exclusiu 'I am a Catalan' i una subscripció digital a Enderrock. Tots els detalls els trobareu a laveudunpoble.cat.
Portada La veu d'un poble Foto: Muntatge Manuel Cuyàs

El número extraordinari Enderrock – La veu d’un poble és una revista en paper i multimèdia per mostrar la banda sonora de la música catalana. És oportunitat única per reescoltar, revisar, rellegir i dibuixar el paisatge musical català, que cohesiona des del punt de vista territorial i intergeneracional; una expressió de llibertat a través de les cançons amb un horitzó il·lusionant i projectat a Catalunya i al món de manera interactiva.

El monogràfic musical recull 100 cançons que projecten els Països Catalans a través de la riquesa de la seva banda sonora, des del “Cant dels ocells” interpretat per Pau Casals fins al “Cant del Barça”, des de les Capelles Reials de Catalunya fins a les partitures contemporànies catalanes que s’estudien als conservatoris d'arreu del món, des del jazz mediterrani fins a la rumba catalana i des de la importància de “L’estaca” i de “Paraules d’amor” fins al “Boig per tu” o “Al mar!”. 



A la venda a partir del 19 de desembre
La veu d'un poble tindrà un tiratge de 15.000 exemplars i d'aquí a una setmana arribarà als quioscos. Del 19 al 21 de desembre un dels exemplars es distribuirà en exclusiva amb el diari El Punt Avui per només 7,95 €, i posteriorment es podrà adquirir a tots els quioscos i llibreries. 

Hi ha diverses maneres de donar suport a la iniciativa. Es pot aconseguir l'exemplar i un polo de màniga llarga exclusiu 'I am a catalan' de la marca de roba 1714.cat per un total de 30 euros. I a més, per 20 euros més tindreu 1 subscripció digital per 12 números de la revista Enderrock. Si ets subscriptor d’Enderrock, rebràs còmodament a casa aquest número especial de la revista. Si vols aconseguir el polo 'I am a catalan', ho podràs fer per 22 euros a través del web.

Laveudunpoble.cat
Per conèixer tots els detalls de la iniciativa estrenem el web laveudunpoble.cat. Allà hi trobareu el rànquing de les 10 cançons que ha escollit el públic, les 100 cançons que formen La veu d'un poble i tota la informació referent al projecte. 

Qui hi col·labora?
La veu d’un poble és una iniciativa editorial del Grup Enderrock per impulsar un projecte col·laboratiu que inclou El Punt Avui, Òmnium Cultural, Nació Digital, la marca de roba Catalunya 1714 i el Tricentenari 1714-2014.

Ho va dir un català universal, Pau  Casals, davant l’auditori de les Nacions Unides: “I am a Catalan”, i ara volem recordar la seva herència perquè el món conegui la veu del nostre poble a través de les nostres cançons.
Arxivat a: Enderrock