Kiss, visita i concert

La banda de rock oferirà un concert a Barcelona el 21 de juny

| 15/12/2014 a les 07:00h

L'acte benèfic organitzat pel Real Cercle Artístic de Barcelona en benefici d'UNICEF que se celebrarà avui 15 de desembre tindrà com a convidats de luxe Gene Simmons i Pau Stanley, tots dos integrants de la mítica banda de rock Kiss. A més, el grup celebrarà 40 anys als escenaris amb una gira mundial que pararà a Barcelona el 21 de juny.
Kiss Foto: Xavier Mercadé

Simmons, baixista i vocalista principal de Kiss, rebrà avui la Medalla d'Or del Real Cercle Artístic de Barcelona i signarà dues guitarres elèctriques que posteriorment seran sortejades entre els seus fans. Per a aconseguir-les es podrà participar online a un sorteig per Ebay o comprant un tiquet de participació a la mateixa entitat cultural fins al 7 de gener. Tothom que compri una participació es podrà trobar amb el músic a la seu del Real Cercle avui mateix de 18 a 19.30 h. La suma íntegra de la recaptació serà donada a l'entitat d'organització d'ajuda infantil UNICEF.

A més a més, la banda continua amb la gira mundial de celebració del seu 40è aniversari, que els portarà a Barcelona el 21 de juny de 2015. Coneguts pels seus elaborats xous, Kiss oferiran als seus seguidors l'experiència d'un darrer concert que promet ser magnànim tant en producció com en energia. Les entrades per al concert ja estan disponibles.
Arxivat a: Enderrock