Festivalot, un nou cicle per als més petits

Se celebrarà a Girona els dies 6 i 7 de juny de 2015

| 15/12/2014 a les 06:59h

La productora d'Els Amics de les Arts, Pistatxo Produccions, organitza un nou festival familiar a la capital gironina anomenat Festivalot.
Els Amics de les Arts Foto: Xavier Mercadé

Impulsors del cicle EnciSAT! a Barcelona, els Amics de les Arts consoliden la seva faceta de programadors musicals i amb Pistatxo Produccions han ideat el Festivalot, una proposta familiar destinada a nens i nenes fins a 12 anys. Fa temps que el quartet tenia al cap muntar un cicle d'aquestes característiques, i a més dos dels seus membres, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué, viuen actualment a Girona. 

La primera edició del festival tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny de 2015 a Girona i les actuacions es desplegaran per diversos espais de la ciutat, com ara el Teatre Municipal, l'Auditori de la Mercè i la plaça Independència. El cartell del Festival reunirà propostes d'estils diferenciats –jazz, clàssica, pop rock, per a nadons, infantil tradicional– adaptades als més petits tant pel que fa al format, com a la durada, l'horari i els decibels. Entre els espectacles confirmats hi ha el concert dels mateixos promotors, Els Amics de les Arts, així com l’espectacle Cordes grillades del Quartet Brossa de corda o l’actuació de Lali Rondalla.

Es busquen nous espectacles
L’organització obre una convocatòria per a espectacles professionals que vulguin entrar a la programació a través del seu web.
Arxivat a: Enderrock