Pau Sastre aterra a Enderrock TV

Aquesta setmana també hi actuaran Néstor Mont, Namina, Landry el Rumbero i Tahadi

| 15/12/2014 a les 15:00h

El programa L'illa de Robinson d'El Punt Avui Televisió s'acomiada cada vespre amb l'espai Enderrock TV. Presentat per la periodista i directora de publicacions d'Enderrock, Elisenda Soriguera, aquesta setmana visitaran el plató les propostes de Pau Sastre, Néstor Mont, Namina, Landry el Rumbero i Tahadi
Pau Sastre Foto: Víctor Sastre

El músic badaloní Pau Sastre encapçala la ronda d'Enderrock TV aquest vespre. Interpretarà "Entre els teus braços", cançó inclosa al seu primer disc en català, Tan bons com puguem ser (Picap, 2014), tota una declaració de principis on es despulla i es mostra tal com és, sense embuts. 

Demà dimarts el valencià Néstor Mont serà el protagonista al plató, on parlarà del seu nou disc, Tres (Mésdemil, 2014), un treball que es mou entre el folk i la cançó d'autor, i cantarà "Que no falte estima". 

La multiculturitat de Namina Miró do Nascimiento pren força al seu primer disc, Orlando (Microscopi, 2014), un treball coproduït amb Albert Palomar (Plouen). Els aires de blues que embolcallen Orlando sonaran aquest dimecres a la petita pantalla, Namina amb veu i guitarra interpretant la cançó "Llavors". 

Aquest Nadal tornen les cançons de Landry el Rumbero, i dijous a Enderrock TV la rumba sonarà amb "Medley de nadales". Tahadi tancaran la setmana divendres a les 21.40 h. Aquests tres músics que fugen dels convencionalismes amb instruments tel·lúrics i un so orgànic interpretaran el tema "Tierra negra". 
Arxivat a: Enderrock