El sacrifici reial arriba a l'Apolo

Anunciem els guanyadors de les tres entrades dobles per al concert de Mazoni

| 17/12/2014 a les 14:59h

Demà Mazoni actuarà a Barcelona, en l'últim concert de l'any de la gira de presentació de Sacrifiqueu la princesa (BankRobber, 2014). A Enderrock.cat vam engegar un concurs on sortejàvem tres entrades dobles per al ritus electrònic que acollirà la sala Apolo, i avui n'anunciem els guanyadors.
Mazoni Foto: Xavier Mercadé 
 
El setè disc del bandautor és el més electrònic de la seva discografia, sense guitarres i amb una bona dosi de teclats, psicodèlia i sintetitzadors. El concert serà demà a les 21 h a la sala barcelonina de l'avinguda del Paral·lel, i els guanyadors d'una de les tres entrades dobles són:

Isaura Terré
Pau Hosta
Marc Capella

A banda del concert, fa unes setmanes l'empordanès va publicar una edició especial, un disc doble que conté cançons inèdites i remescles del tot curioses. Els 12 temes inicials esdevenen 21 cançons que prenen una nova forma amb l'aportació de The Suicide of Western Culture a "La promesa" i Guillamino a "Un petó per cada cicatriu". A més, també ha inclòs temes inèdits com la versió particular "La puta vida" de l'original "Aint Got No" de Nina Simone

Arxivat a: Concursos