L'agenda del cap de setmana amb Aspencat, la família d'RGB i el Circuit Folc

Aquests són els concerts previstos per als propers dies

| 18/12/2014 a les 15:00h

Per anar obrint boca per a les festes nadalenques, les sales de concerts ofereixen una àmplia varietat de propostes per a tots els gustos. Eduard Iniesta, Aspencat, Andrea Motis & Joan Chamorro, Mishima Tomeu Penya en són només algunes.
Aspencat Foto: Arxiu del grup

"Pertanyo a la llibertat i no sóc de ningú més" són els versos d'Enric Cases que inspiren el viatge per la poesia musicada que proposa Eduard Iniesta en el seu nou espectacle aquest divendres a Santa Coloma de Farners. El mateix dia un versàtil Tomeu Penya presentarà al públic de Caldes de Montbui Arruix! (Blau, 2013), el disc amb què torna als seus primers temps musicals. El final de gira de María Rodés a la sala Apolo de Barcelona, els concerts de Mishima a Banyoles, de Cris Juanico a Terrassa i de Cabo San Roque a Lleida i el nou espectacle de La Shica completen el cap de setmana. A més, a Sabadell se celebra la primera edició del festival La Flama amb Aspencat, Txarango, Esne Beltza i Alquadrat.

La música segons RGB
Aquest dissabte el segell discogràfic gironí RGB Management compleix vint anys i ho celebrarà de la millor manera amb un concert a la sala La Mirona amb bona part dels grups que han format part de la família. Els convidats per a l'ocasió són Lax'n'Busto, Gossos, Glaucs, Damià Olivella, Smoumolnö, Pearson, Bonobos, La Soul Machine, La Banda del Yuyu, Suasi, Suite i Costa 59, a més de possibles sorpreses.

Torna el Circuit Folc
El cicle que aplega els nous talents amb els artistes més veterans que aposten per la música d'arrel torna aquest desembre amb noves dates programades. Toti Soler és un dels màxims exponents de la cançó popular i la guitarra catalana, i el seu recital es podrà escoltar aquest dissabte a les Borges Blanques. Per la seva part, la nova formació de cobla i jazz The Newcat Ensemble, acompanyada d'Andrea Motis & Joan Chamorro, treu de gira el seu primer disc, Coses que es diuen però que no es fan (DiscMedi, 2014), en el marc d'aquest circuit. La seva presència serà triple: divendres 19 a Torroella de Montgrí, dissabte 20 a Terrassa i diumenge 21 a Castellbisbal.

Podeu consultar més detalls a l'agenda d'Enderrock.cat i EDR.

Arxivat a: Enderrock