Girona s'omple de cultura

Neix el Club Girona Cultura

| 20/12/2014 a les 06:59h

L'Ajuntament de Girona acosta la cultura als ciutadans amb una nova iniciativa: el Club Girona Cultura. A través d'una targeta, els socis podran optar a descomptes i promocions de bona part de l'agenda cultural de la ciutat.  
Girona Foto: Xavier Mercadé

Per aconseguir la targeta només cal registrar-se al web del Club Girona Cultura, o si no es pot tramitar presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l’Ajuntament de Girona; a la Biblioteca Carles Rahola i a l’Oficina de Turisme de la Rambla. Per només 2 euros, els gironins i gironines podran gaudir dels avantatges del club: descomptes i promocions per assistir a espectacles i propostes culturals, avantatges en la compra d’entrades i experiències exclusives. 

El Club Cultura Girona està obert a tothom i en especial als joves, ja que la targeta servirà també com a carnet de biblioteques municipals. Tot i que les targetes seran iguals, els avantatges podran ser diferents en funció de si s’és de Girona o no, i en funció de l’edat. Per això hi ha tres modalitats diferents: targeta cultural per a ciutadans i ciutadanes de Girona; targeta cultural per a ciutadans i ciutadanes de Girona de 16 a 25 anys, i targeta cultural general. 
Arxivat a: Enderrock