El regal de Nyandú

Presenten un vídeo resum dels concerts de Nadal dels dies 13 i 14 de desembre

| 18/12/2014 a les 14:59h

Fa una setmana Nyandú van organitzar dues actuacions per desitjar bones festes de la manera més genuïna: fent música. El repertori era del tot especial i van presentar l'EP Rhea Americana, un recull de versions de grans hits d'artistes femenines. A més i per sorpresa dels assistents, el trio osonenc va cantar en prímicia algunes de les cançons del seu nou disc, que sortirà a principi del 2015. 
Concert a La Torre Foto: Arxiu de Nyandú

Ja falta menys per a la sortida del segon disc de Nyandú. De moment se'n sap ben poca cosa: encara no hi ha data de llançament, previst per a principi del 2015, i tampoc han anunciat el nom de la criatura, però les persones que van assistir de públic el cap de setmana passat als ja tradicionals concerts de Nadal del grup van sentir en primícia les noves cançons. 

A banda de l'avançament del nou treball, el grup va presentar Rhea Americana, un EP format per versions d'artistes femenines que els han marcat, com ara Cher o Kylie Minogue. El bar Atmosfera de Torelló i La Rectoria Vella de la Torre d'Oristà es van convertir en els escenaris de totes aquestes sorpreses, i el grup ha realitzat aquest vídeo resum de les dues trobades amb el clàssic de Minogue "In Your Eyes" de fons: 

Arxivat a: Enderrock