Per Nadal regala cultura, regala revistes

L'APPEC promou una capsa de revistes en català amb un ventall de publicacions

| 21/12/2014 a les 06:59h

L'Associació de Publicacions en Català (APPEC) suma esforços i aquestes festes ven conjuntament una capsa regal de revistes amb 9 exemplars de les diferents capçaleres: Enderrock, 440 Clàssica, Sàpiens, Descobrir, Cuina, L'Avenç, Serra d'Or, Súpers! i El Temps. A més, el paquet inclou una subscripció en paper i digital a una de les publicacions, tot plegat per només 49 euros.
Revistes Foto: Arxiu Enderrock

La subscripció, tant digital com en paper, a una de les revistes de la capsa, anirà en funció de la periodicitat d'aquesta, ja sigui mensual, setmanal o bimestral. Al web Regalarevistes.cat hi ha tota la informació per tal de reservar un dels paquets i tots els punts de distribució (Abacus, Productes de la Terra i Ona Llibres). Les nou publicacions que inclou la capsa són:

Enderrock
Tota l'actualitat musical dels Països Catalans cada mes arriba al quiosc amb Enderrock , mitjà de comunicació especialitzat en la música del nostre país. 

440Clàssica
Revista del Grup Enderrock especialitzada en música clàssica, antiga, contemporània i l'òpera del nostre país, de periodicitat bimestral. 

Cuina
Publicació especialitzada en la gastronomia dels Països Catalans: receptes exclusives, productes de la terra, les botigues on comprar-los i els millors restaurants. 

Descobrir
Tot el que cal saber sobre la geografia catalana: paisatges, festes, poblacions i natura. Tot el patrimoni de la terra recollit cada mes en reportatges i fotografies per gaudir del país. 

El Temps
Setmanari d'informació general nascut el 1984 i editat per Edicions del País Valencià, treballa en xarxa amb la redacció repartida pel territori a València, Barcelona i Palma. 

L'Avenç
Revista especialitzada en cultura de tiratge mensual. Una mirada informada al passat i un testimoni de la vitalitat actual de la cultura catalana. 

Sàpiens
Líder a Catalunya en divulgació històrica, Sàpiens aproxima cada mes els lectors als principals esdeveniments del nostre passat i de la història universal. 

Serra d'Or
Des del 1959 cada mes la publicació Serra d'Or testimonia l'alta cultura calana, amb una visió oberta al món.

Súpers!
La publicació mensual del club més estimat pels nens i nenes de 6 a 12 anys. Una revista per als més petits de la casa, però pensada per gaudir-ne en família. 

Arxivat a: Enderrock