Nadal en viu amb Talco, Cesk Freixas i Projecte Mut

Aquests són els concerts del cap de setmana

| 25/12/2014 a les 15:00h

Quina millor manera de cremar les calories de les neules i els torrons ballant amb un bon grup al davant? El darrer cap de setmana de l'any és a tombar, i Cesk Freixas, Andreu Valor, Germà Aire, Talco i Projecte Mut, entre altres, seran els encarregats de fer que soni d'allò més bé.
Talco Foto: Xavier Mercadé

Per pair a la pista els canelons del dia de Sant Esteve, la Sala Apolo de Barcelona proposa una vetllada amb Talco i Ebri Knight en què l'ska serà el protagonista. Els primers celebren aquest 2014 que ja fa 10 anys que passegen el seu punk-rock combatiu pels escenaris, mentre que els segons aportaran el toc folk a la nit. Si esteu lluny de la capital catalana, teniu altres opcions: Pau Riba i The Mortimers actuaran a Les Borges Blanques, i Muyayo Rif ho faran a Reus. A més a més, dues bandes ben canyeres uneixen esforços per tirar endavant una gira conjunta l'any vinent: són Los Guardians del Pont (composat per 3 antics membres de Sangtraït ) i Motörhits . El concert de presentació serà aquest divendres 26 a la Sala Duba de Mataró.

Dissabte Cesk Freixas oferirà el darrer concert de l'any a l'Albaida, al cor del País Valencià, un recital en el qual estarà acompanyat d' Andreu Valor. Projecte Mut també clouran l'any amb un concert. En aquest cas, el seu Idò (LBam Records, 2014) sonarà a Eivissa, lloc de procedència del dúo. A Barcelona -de la mà de Terra Santa i Innervoice - i Mataró -amb Germà Aire i The Zephyr Bones - també hi haurà música. La iaia , per la seva part, continua a Lleida amb la seva aventura musical més simfònica, en la qual els acompanya la Cobla Bisbal Jove . Andreu Valor , The Penguins i The Newcast Ensemble amb Andrea Motis & Joan Chamorro clouran diumenge els concerts del darrer cap de setmana de l'any.

Per a més informació podeu consultar l'agenda d' Enderrock.cat EDR .

Arxivat a: Enderrock, talco