Fito Luri enregistra en directe

La gravació del proper disc del cantautor estarà oberta al públic

| 01/01/2015 a les 07:00h

Reus, la Mussara, Cassiopea (2015) és el nom que portarà el nou treball discogràfic del cantautor reusenc Fito Luri. Aquesta nova peça serà un àlbum en directe que s'enregistrarà davant el públic el proper diumenge 18 de gener, a les 18 h al Teatre Bartrina de Reus.
Fito Luri Foto: Arxiu de l'artista


El concert recollirà totes les cançons que Fito Luri ha anat component al llarg dels darrers anys des dels temes més intimistes fins la sonoritat més elèctrica de  1440 biorritmes i una taula on hi pot seure tothom (autoeditat, 2014), la darrera referència del músic. A més, l'acompanyaran a l'escenari un seguit de cantautors i cantautores d'arreu dels Països Catalans, els noms dels quals anunciarà properament.

Reus, la Mussara, Cassiopea  és el nou projecte del reusenc, que després d'editar quatre treballs en solitari ha decidit fer una tria de les seves cançons i enregistrar-les en directe envoltat de públic.  Reus, la Mussara, Cassiopea  és un viatge pel seu món i per la seva vida, que engega a la ciutat on Luri es va criar, la capital del Baix Camp, passa pel lloc on ha trobat el repòs necessari per escriure mentre gaudeix de l'entorn i la natura, La Mussara, i conclou al seu món imaginari, al qual s'accedeix només tancant els ulls i on viuen els habitants de les seves cançons, Cassiopea. És el seu viatge constant a enlloc i a tot arreu, l'indret on la imaginació deixa de ser-ho.
Arxivat a: Enderrock