Comença la votació popular
dels Premis Enderrock 2015

La primera volta es tancarà el 23 de gener

| 09/01/2015 a les 15:00h

A través d'Enderrock.cat es poden escollir els millors discos en la categoria de pop-rock, cançó d'autor, folk - noves músiques, jazz i clàssica. Hi ha més d'una vintena de premis i un nou reconeixement, el millor disc infantil - per a públic familiar. 
Votació popular dels Premis Enderrock 2015 Foto: Arxiu Enderrock

Els Premis Enderrock es basen en dos grans eixos: la crítica i el públic. Fa uns dies vam anunciar el veredicte de la crítica –a EDR i al número de gener de la revista Enderrock– i ara és el torn del públic. Les votacions es recolliran a través d'Enderrock.cat, i per poder-hi participar heu d'omplir aquest formulari. 

En les categories de pop-rock, cançó d'autor i folk - noves músiques hi ha dos premis: millor disc del 2014 i millor cançó. Pel que fa a jazz i clàssica, es premien els millors discos i la millor nova proposta de cadascun dels àmbits. A més, els Premis Enderrock 2015 incorporen un nou reconeixement: el millor disc infantil - per a públic familiar del 2014. 

En la resta de categories, el públic ha d'escollir el millor artista, grup revelació, millor artista en altres llengües, millor artista en directe de 2014, millor lletra de cançó en català, millor videoclip, millor DVD o documental musical, millor portada de disc i millor sala de concerts.

El termini per votar en la primera volta s'acaba el divendres 23 de gener. 

Premis Enderrock Foto: Xavier Mercadé
Arxivat a: Enderrock