La iaia torna a Enderrock TV

Els guanyadors del Premi Enderrock al millor disc de pop-rock

| 19/01/2015 a les 15:00h

Aida Sstrings estrenarà un tema nou avui a Enderrock TV: així engega la setmana musical a El Punt Avui Televisió, on també seran protagonistes Dani Gancho, La iaia, Joan Boada i Crossing.
La Iaia Foto: Juan Miguel Morales

La setmana a Enderrock TV comença amb l'egarenca Aida Sstrings. El seu vídeo de Youtube del tema "Aquesta nit" ha superat les 160.000 visualitzacions, i la cantautora ja prepara nous temes per a un nou disc. A L'Illa de Robinson estrenarà una d'aquetes noves cançons, titulada "Entre birres".

Dimarts serà el torn del barceloní Dani Gancho presentant el seu primer disc en solitari, Ciudad fantasma (Darklands, 2014): un treball que presentarà en directe el divendres 13 de febrer a la sala Rocksound de Barcelona.

Dimecres serà el torn dels guanyadors del Premi Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock del 2014, La iaia. A la recta final de la gira del disc On és la màgia? (Música Global, 2015), que culminaran el proper 7 de febrer a la sala Apolo de Barcelona, el trio d'Osona interpretarà en directe el tema "El meu gos se'n va".

Joan Boada
serà el protagonista d'Enderrock TV dijous 22 de gener. El músic de La Carrau presentarà el seu debut en solitari, És molt fàcil (Kasba, 2015), que presentarà en directe al Tradicionàrius i al BarnaSants. I finalment divendres serà el torn de Crossing: els joves de l'Empordà publiquen la setmana que ve el seu primer disc, Junts parem el temps (Música Global, 2015).
Arxivat a: Enderrock