El 23 de gener es tanca la primera volta

Votació popular dels Premis Enderrock 2015

| 20/01/2015 a les 15:00h

D'aquí a pocs dies s'acaba el termini per a participar a la primera ronda del vot popular dels Premis Enderrock 2015. Hi ha més d'una vintena de premis –els millors discos en la categoria de pop-rock, cançó d'autor, folk - noves músiques, jazz i clàssica– i un nou reconeixement, el de millor disc infantil - per a públic familiar. 
Votació popular dels Premis Enderrock 2015 Foto: Arxiu Enderrock

Per tal de participar a la votació popular dels Premis Enderrock 2015 s'ha d'omplir aquest formulari a través d'Enderrock.cat. El termini per votar a la primera volta s'acaba el divendres 23 de gener. D'aquí a una setmana, el dimarts 27 de gener, s'obrirà la segona ronda de votacions.

En l'edició d'enguany s'incorpora un nou reconeixement: el millor disc infantil - per a públic familiar del 2014. En les tres categories cabdals –pop-rock, cançó d'autor i folk / noves músiques– hi ha dos premis en joc: millor disc del 2014 i millor cançó. En el cas de clàssica i jazz, es premien els millors discos i la millor nova proposta de cadascun dels àmbits. 

En la d'àmbits, el públic ha d'escollir el millor artista, grup revelació, millor artista en altres llengües, millor artista en directe de 2014, millor lletra de cançó en català, millor videoclip, millor DVD o documental musical, millor portada de disc i millor sala de concerts.  

Premis Enderrock Foto: Xavier Mercadé
Arxivat a: Enderrock