Una nova remesa de punk-rock
amb The Anti-Patiks

Ja està disponible a les plataformes digitals el nou disc 'Comptes vells, baralles noves’

| 25/01/2015 a les 06:59h

The Anti-Patiks arriben amb ganes de brega per desmuntar l'status quo amb una nova remesa de cançons. Comptes vells, baralles noves (Propaganda pel Fet!, 2015) és el primer disc de la formació de punk-rock del Vallès Occidental, i a partir d'avui ja es pot escoltar a través del seu Bandcamp.
The Anti-Patiks Foto: Arxiu The Anti-Patiks

Fa una setmana van avançar "Barret de palla", una cançó de poc més d'un minut en què desafien les festes populars, on hi ha 'molta gresca i xerinola però tot controlat'. Directes i contundents, ara publiquen tot el disc sencer, editat per Propaganda pel Fet!.

The Anti-Patiks començaran la gira de presentació de Comptes vells, baralles noves el proper dissabte 31 de gener a casa, al Casal Cultural d'Ullastrell, en una vetllada on de ben segur regnarà el descontrol. Més endavant actuaran a la sala Stroika de Manresa (7 de febrer), a la sala Boite de Lleida (13 de febrer), a l'espai jove Fontana de Barcelona (20 de febrer), a la sala ATV de Sarrià de Ter (7 de març) i la sala Skorpions de Terrassa (20 de març).
 
Arxivat a: Enderrock