Nyandú i Morgat Morgat a Enderrock TV

I també Enric Hernàez, Los Sirgadors i Josep Maria Ribelles

| 26/01/2015 a les 15:00h

Fa uns dies que vam avançar tres cançons del segon disc de Nyandú, i aquest vespre, la vígila de la sortida de Bum! (Música Global), cantaran un dels temes en directe. Els guanyadors del Sona 9 2011 compartiran setmana amb un altre grup del concurs de maquetes, Morgat Morgat, guanyadors del Premi Joventut 2013, Los Sirgadors, Josep Maria Ribelles i Enric Hernàez.
Morgat Morgat Foto: Juan Miguel Morales 

L'explosió del trio de la Torre d'Oristà arriba a Enderrock TV amb tota una declaració d'amor, "I love you", aquest dilluns a les 22.45 h. L'endemà, les jotes tradicionals de les Terres de l'Ebre i el blues afroamericà trobaran un punt de trobada gràcies a Los Sirgadors, que interpretaran "Estel cremant", cançó inclosa a la banda sonora del curtmetratge documental Filla del farer. Crítics amb els valors democràtics i en defensa del Delta, el seu és tot un cant a la música d'arrel i l'existència. 

Morgat Morgat s'encarregaran d'acomiadar el programa de dimecres amb "Fàcil", el segon tall del debut Salvatge manifest (LAV Records), que ben aviat arribarà a les botigues. L'endemà serà el torn de l'arpista de Cerdanyola del Vallès Josep Maria Ribelles, que està preparant nou disc amb Kepa Junkera i dijous en farà un tastet amb la cançó "Vals de tardor". 

El veterà de l'escena Enric Hernàez acomiadarà la secció musical amb "Pels voluntaris catalans aliats, morts a França", poema de d'Àngel Guimerà. Cançó per a Helena (Picap, 2014) és el darrer treball en clau jazzística del cantautor barceloní, que té 14 discos editats.
Arxivat a: Enderrock