Txarango i The New Raemon al Cultura Goril·la

A la 1a edició del festival valencià també hi actuaran Pau Vallvé i Buhos

| 01/02/2015 a les 07:00h

Neix un nou festival a València: Cultura Goril·la. La sala Noise serà l'escenari els dies 20 i 21 de febrer d'una proposta que pretén desmarcar-se de l'oferta amb una programació curta pel que fa a grups, però amb concerts de llarga durada. 
Txarango Foto: Ibai Acevedo

Els seguidors de Txarango del País Valencià es podran treure l'espineta clavada de l'últim concert anul·lat que havia de fer el grup, i ja poden fer un lloc a l'agenda per al festival Cultura Goril·la. El mes d'octubre passat el grup va anunciar que cancel·lava el concert per problemes de salut d'un dels seus membres, però va assegurar que l'organització faria el possible per portar de nou la banda del Ripollès cap al sud. En lloc de Godella –on s'havia de celebrar el concert a l'octubre–, la nova data serà a la ciutat de València.

El 20 i 21 de febrer tindrà lloc la primera edició del Cultura Goril·la, un festival que pretén endinsar el públic a la diversitat musical amb concerts de llarga durada, a diferència de la programació dels festivals de gran format que sovint ofereixen actuacions més curtes. 

The New Raemon serà l'encarregat d'inaugurar la trobada amb Oh, rompehielos (BCore Disc), acabat de sortir del forn, i Pau Vallvé portarà les noves cançons de Pels dies bons (autoeditat, 2014). Txarango, en canvi, compartiran escenari amb els festius Buhos. Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç.

 

Arxivat a: Enderrock