El Vida Festival està de celebració

Mujeres i The Zephyr Bones actuaran a la primera festa de presentació

| 27/01/2015 a les 06:59h

Per anar obrint boca al que ens espera la primera setmana de juliol, el festival Vida ha programat cinc festes de presentació a l'Antiga Fàbrica Damm. La primera tindrà lloc dimecres 28 de gener. Hi actuaran Mujeres i The Zephyr Bones, i l'entrada serà de franc per als que tinguin l'abonament del festival.
Mujeres Foto: Arxiu Enderrock

L'enèrgic directe de Mujeres serà el protagonista de la primera festa programada pel Vida Festival el proper 28 de gener. Els barcelonins han guanyat en tècnica i melodia, i presentaran sobre l'escenari un pop ben treballat, mantenint en les seves cançons un regust garage i punk reforçat per la seva actitud descarada. La festa continuarà amb els xilens The Zephyr Bones, una de les revelacions que va deixar el 2014. Les seves cançons optimistes, que emergeixen en forma de paisatges primaverals, estan influenciades per la nova fornada de grups californians de pop psicodèlic que dominen el panorama internacional.

La segona edició del Vida Festival tindrà lloc els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol de 2015, i ja té els primers confirmats al cartell. Durant la cita estiuenca es podrà veure a Vilanova i la Geltrú Senior i El Cor Brutal, Mourn, Deers, Nacho Vegas, The War On Drugs, Andrew Bird, Nueva Vulcano, Benjamin Clemente, Woods i molts més grups encara per anunciar.
Arxivat a: Enderrock