Edmon Colomer dirigeix l'Orquestra Simfònica de l'Esmuc

El concert serà l'1 de febrer a L'Auditori

| 31/01/2015 a les 06:59h

El prestigiós director català Edmon Colomer començarà l'any dirigint l'Orquestra Simfònica de l'Esmuc el diumenge 1 de febrer en un concert a L'Auditori. El concert vol donar a conèixer el nou talent del país amb un programa que inclou el Triple Concert de Beethoven i la Cinquena Simfonia de Mahler.
L'Auditori Foto: Arxiu Enderrock

La setmana del 26 de gener a l'1 de febrer tindran lloc els concerts dels Grans Conjunts de l'Esmuc, un cicle en què els estudiants del Títol Superior de Música mostren la tasca que han desenvolupat al llarg del darrer quadrimestre. Com a part de la pràctica professional real, al llarg de la setmana els estudiants han estat realitzant una sèrie d'assajos amb Edmon Colomer que culminaran diumenge 1 amb el concert a L'Auditori.

El projecte està en consonància amb la carrera professional d'Edmon Colomer, que ha estat titular de l'Orchestre de Picardie a França, Daejeon Philharmonic a Corea del Sud i la Simfònica del Vallès a Catalunya, entre d'altres. Convençut del component pedagògic i social de la música, sovint ha estat vinculat en projectes educatius; el més significatiu, la creació de la Joven Orquesta Nacional de España. Per altra banda, el Ministeri de Cultura francès el va nomenar Chevalier Dans l’Ordre des Palmes Académiques el 2002. El dissabte 31 de gener tindrà lloc un primer concert a l'Auditori Enric Granados de Lleida, i el diumenge 1 de febrer, a L'Auditori. L'entrada per a aquest darrer concert és gratuïta.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz