Jordi Montañez busca mecenes per al tercer disc

Es titularà 'Anòxia' i el concert de presentació serà el 10 d'abril en el marc del festival BarnaSants

| 31/01/2015 a les 07:00h

El músic barceloní prepara una nova remesa de cançons i per fer-ho possible demana suport a través d'una campanya de micromecenatge des de la plataforma TotSuma. A Cançons d'ara (Mésdemil, 2013) Jordi Montañez es va endinsar en sonoritats més elèctriques, i els arranjaments del nou disc beuen del folk i la música d'arrel nord-americana més independent. 
Jordi Montañez Foto: Arxiu Enderrock

Segons el diccionari, el mot 'anòxia' fa referència a una "disminució o manca d'oxigen respirable en les cèl·lules o els teixits d'un organisme". Montañez escriu al blog de TotSuma que amb Anòxia vol fer el públic partícip de "les opressions invisibles que ens asfixien davant la més crua resignació o la més ferotge resistència". 

El crowdfunding s'acaba el 8 de març i es destinarà a finançar una part dels costos del disc, concretament 4.500 euros. Entre les recompenses hi ha CD físics, marxandatge, entrades per a la presentació en directe al festival BarnaSants el 10 d'abril, i una visita al refugi antiaeri Diamant 232 amb la interpretació d'una cançó inspirada en aquest lloc, inclosa al disc. 

Pau Romero torna a liderar la producció del nou treball del cantautor, on també posarà les guitarres, acompanyat d'Antonio Torres (bateria i percussions), Climent Lanaspa (baix) i JJ Caro (piano i teclats).

Juntament amb la crida de micromecenes, el barceloní ha presentat la portada del disc, un poema visual de Maria Albero:

Portada 'Anòxia', tercer disc de Jordi Montañez Foto: Maria Albero
Arxivat a: Enderrock