Judit Neddermann i Joan Colomo al Sonaprop

El cicle de Llorenç del Penedès es trasllada a la finca Heretat Sabartès

| 02/02/2015 a les 11:30h

La vuitena edició del cicle Sonaprop es trasllada a la finca local d'Heretat Sabartès, un palauet del segle XVIII a l'entrada del municipi del Baix Penedès i reunirà Judit Neddermann, Joan Colomo, Joan Chamorro & Andrea Motis & Rita Payés i Guillamino & The Control Z's.
Joan Colomo Foto: Juan Miguel Morales

El cicle de concerts Sonaprop l'organitza l'ateneu El Centre de Llorenç del Penedès. Les edicions passades es van celebrar a la sala d'aquest espai cultural, però des de l'organització expliquen que per motius tècnics l'escenari de l'edició 2015 serà Heretat Sabartès, una finca ubicada a l'entrada del poble, un antic celler adaptat i equipat per a esdeveniments culturals.

El 22 de febrer engegarà el cicle un recital de jazz vocal a càrrec de Joan Chamorro Quartet & Andrea Motis & Rita Payés, imatge i semblança de la nova fornada d'intèrprets jazzístics provinents de la Sant Andreu Jazz Band. Una de les revelacions del darrer any, Judit Neddermann, pujarà a l'escenari de l'Heretat Sabartès l'1 de març per presentar el primer disc en solitari, Tot el que he vist (Temps Record, 2014).

El Sonaprop reprendrà la programació el 22 de març amb la immersió en la música negra amb la nova faceta de Guillamino & The Control Z's i la seva darrera referència, Un altre jo (BankRobber, 2013). Des del Montseny, tancarà el cicle La fília i la fòbia (BCore, 2014) de Joan Colomo el 29 de març. El directe del músic vallesà és imprevisible, i més si defensa el repertori ell sol amb veu, guitarra i looper

Tots els concerts seran diumenge a les set de la tarda i aniran acompanyats d'un maridatge de vins provinents del Celler Sumarroca. Les entrades estaran a la venda a través del seu web la setmana vinent. 
Arxivat a: Enderrock