Gertrudis, aniversari i retorn

La banda torna amb 15 concerts per celebrar els seus 15 anys

| 07/02/2015 a les 07:00h

El grup garriguenc Gertrudis, conegut per haver estat un dels pioners de la rumba catalana a incorporar tocs de reggae, cúmbia o ritmes de l'est, torna aquest 2015 amb una gira ben especial de 15 concerts que engegarà el 15 de maig a la sala Apolo de Barcelona. També editaran un recopilatori per a l'ocasió.
Gertrudis

"Voltar per tota una selva de sonoritats i tenir el privilegi d'agafar aquells que vols pels teus és la manera com ens hem plantejat sempre la música", explica la banda. La seva fusió d'estils es podrà tornar a escoltar sobre els escenaris en una gira de 15 concerts que engegarà el 15 de maig. La obsessió amb la quinzena no és casualitat: és el nombre d'anys que la banda compleix des de la seva formació.

L'inesperat retrobament és degut a les ganes que tenien de tornar a trobar-se armats amb els seus instruments: "Teníem ganes de tornar a aquells racons on ens ho hem passat tan bé tocant pel simple fet de veure gaudir a la gent", comenten. De la festa de retorn a l'Apolo encara se'n sap ben poc, però ja estan preparant algunes sorpreses. "De moment tenim contractat un punt tècnic d'avituallament amb begudes isotòniques (cerveses) i barretes energètiques perquè tothom pugui aguantar la festa fins al final. Si es dóna el cas que algú no ho pot aguantar tenim una saleta amb discos de Masiel (sala de càstig o penediment)", bromegen.

A més del concert a l'Apolo i la posterior gira, Gertrudis editarà cap a la primavera un recopilatori amb les seves millors creacions. "Les cançons seran les que han estat més mimades a tots els concerts, les que sabem que no poden fallar en un concert de Gertrudis", diuen.
Arxivat a: Enderrock