Anunciem els 4 guanyadors d'una invitació doble per a la presentació de 'Ruralisme il·lustrat'
NewCat presenta la seva segona producció aquest dissabte 23 de gener a l'Auditori, i avui anunciem els guanyadors d'una invitació doble per assistir-hi. Amb el graller i clarinetista Manu Sabaté com a director musical del projecte, els vuit músics que el formen presentaran el seu folk amb "ulleres dels nostres dies". 
Manu Sabaté i NewCat presenten nou CD, i sortegem 4 entrades dobles
NewCat presenta la seva segona producció el proper 23 de gener a l'Auditori. Amb el graller i clarinetista Manu Sabaté com a director musical del projecte, els vuit músics que el formen presentaran el seu folk amb "ulleres dels nostres dies". Sortegem entrades!
Anunciem els 10 guanyadors d'una invitació doble per a la petita mostra prèvia al festival
Aquest dimecres 13 de gener el festival BarnaSants començarà a escalfar motors per a la 21a edició de la programació de cançó d'autor amb una festa de presentació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem 10 invitacions dobles, i avui n'anunciem els guanyadors!
Sortegem 10 invitacions dobles
El proper dimecres 13 de gener el BarnaSants escalfarà motors per a la 21a edició a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. El festival de cançó d'autor organitza una festa de presentació, i alguns artistes de la programació hi oferiran un tastet en directe de la seva música. A Enderrock.cat fem un sorteig de 10 invitacions dobles. Participa-hi!
Els osonecs actuen avui al Born de Cançons i sortegem 5 entrades dobles
Aquest vespre Obeses tanquen el Born de Cançons amb les cançons del seu darrer disc, Monstres i princeses (Música Global). Serà l'últim brindis del cicle de música de mercat i vi, i a Enderrock.cat sortegem 5 entrades dobles! 
Anunciem els guanyadors de les entrades per a les dues actuacions
L'agenda de concerts d'aquesta setmana està ben atapeïda, i a Enderrock.cat no volem deixar perdre l'oportunitat per veure dos grans artistes en directe. D'una banda, aquest divendres Jabier Muguruza actua al cicle EH Sona, i demà Le Petit Ramon tanca gira a l'Auditori. Vam engegar dos concursos on sortejàvem invitacions, i ja en tenim els guanyadors!
Sortegem una entrada doble per al concert d'aquest divendres a l'EH Sona
La majoria d'edat del cicle EH Sona porta a Barcelona Jabier Muguruza. El músic d'Irun arriba una vegada més a terres catalanes amb nou disc a punt de sortir del forn, i aquest divendres 20 de novembre l'estrenarà en directe. A Enderrock.cat et convidem a assistir-hi. Participa-hi!
Sortegem dues entrades dobles per al concert de dissabte
Le Petit Ramon s'acomiaden d'una temporada intensa de tocar en directe Senyores, senyores, senyores (Le Chien Malade, 2015). El grup oferirà un últim concert a Barcelona el dissabte 21 de novembre abans d'allunyar-se dels escenaris un temps. A Enderrock.cat regalem dues entrades dobles per al concert.
Anunciem els guanyadors de dues entrades dobles per al concert de demà a la sala Apolo
Demà els berguedans Brams clouran la gira d'aniversari que els ha dut arreu del territori català amb motiu dels 25 anys del grup. A Enderrock.cat sortejàvem dues entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!
Sortegem dues entrades dobles per al concert final dels 25 anys a la sala Apolo
Aquest divendres 13 de novembre Brams tancaran la gira dels 25 anys de la banda a la sala Apolo de Barcelona. Ha estat un quart de segle combatiu i amb la llibertat per bandera. Serà una nit molt especial amb convidats de luxe, Txarango i Els Catarres, i a Enderrock.cat tenim dues entrades dobles per assistir-hi!
Sortegem una entrada doble per al concert aniversari d'aquest dissabte 7 de novembre
L'espai cultural basc a Barcelona Euskal Etxea està immers en la 18a edició del cicle musical EH Sona, i per celebrar la majoria d'edat organitza un concert el proper dissabte a la sala Salamandra 2 de l'Hospitalet de Llobregat. Hi actuaran At Versaris, Glaukoma i Vendetta, i a Enderrock.cat disposem d'una entrada doble per assistir-hi. T'hi animes?
Sortegem dues entrades dobles per al concert d'aquest divendres: '40 anys, 1 dia i 6 cordes'
Toni Xuclà està de celebració. El guitarrista celebra els 40 anys de carrera, i repassarà la seva trajectòria musical a l'Auditori de Barcelona el divendres 30 d'octubre en un espectacle anomenat 40 anys, 1 dia i 6 cordes. A Enderrock.cat us convidem al concert i sortegem dues entrades dobles. Us hi apunteu?
Sortegem 5 entrades dobles per a l'estrena de la nova temporada del cicle
Cris Juanico ha teixit més de dues dècades de carrera amb una veu dolça i evocadora. Aquest any ha vestit les cançons del seu nou disc, F(a)usta (RGB Suports / Aumón), acompanyat d'un quartet de corda amb qui creen uns paisatges sonors i emocions preciosistes. Demà El Born Centre Cultural conciliarà els escenaris vellutats del menorquí amb dues propostes vinícoles al cicle Born de Cançons. Sortegem entrades!
Anunciem els guanyadors de 3 entrades dobles per al festival
Aquest divendres 17 de juliol la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes acollirà una nova edició del festival Sons Solers, una cita per als melòmans que busquin una proposta delicada i amb molt d'encant en un recinte amb molta història. A Enderrock.cat sortejàvem 3 entrades dobles i ja en tenim els guanyadors!
Sortegem tres entrades dobles per a la cita d'aquest divendres de Sant Pere de Ribes
El palauet renaixentista de la finca Mas Solers a Sant Pere de Ribes acollirà aquest divendres 17 de juliol una nova edició del festival Sons Solers, un espai ple d'encant que acollirà propostes de denominació d'origen: The Excitements, Guillamino & The Control Z's, Caïm Riba, Xarim Aresté, Joan Colomo i The Gramophone Allstars. A Enderrock.cat us convidem a la cita!
Anunciem els guanyadors de les 5 entrades dobles per al concert de David Carabén
El divendres 3 de juliol engegarà la desena edició del festival Poesia i + al Maresme, i un dels protagonistes del cartell és el líder de Mishima, David Carabén. El músic cultiva una nova faceta a l'escenari, acompanyat en format de trio de piano i trompeta, on interpreta cançons de la seva banda, versions dels seus referents i fins i tot poesia musicada. A Enderrock.cat sortejàvem cinc entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!
Del 3 a l'11 de juliol se celebrarà al Maresme la 10a edició del festival Poesia i +
L'accent musical del festival Poesia i + anirà a càrrec de Maria del Mar Bonet, David CarabénGerard Quintana i Ferran Palau, entre altres. La música més lírica reunirà veus de renom per celebrar la dècada de la cita estiuenca, i a Enderrock.cat ens sumem a la festa dels deu anys i sortegem 5 entrades dobles per al concert del líder de Mishima (4 de juliol)!
El saxofonista barceloní torna amb nou disc i nova formació
La sala Luz de Gas acollirà la presentació del nou disc de Dani Nel·lo avui a les 21.30 h. El saxofonista vindrà acompanyat d'una nova formació, amb la qual oferirà el repertori de Sax-O-Rama (Buenritmo, 2015). Des d'Enderrock.cat sortejàvem dues entrades dobles, i tot seguit anunciem els guanyadors. 
Sortegem dues entrades dobles per al concert de presentació
Sax-O-Rama (Buenritmo, 2015) és el nou disc del saxofonista barceloní. Amb nova formació i nou repertori, Dani Nel·lo presenta aquest disc el proper dijous 25 de juny a la sala Luz de Gas. Des d'Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per als que es vulguin atrevir amb aquest directe demolidor. T'hi apuntes?
Pepet i Marieta comença la gira de presentació del nou disc a Girona i Barcelona
El bon temps i les noves cançons de Pepet i Marieta ens fan creure que l'estiu ja és aquí. Està al caure, però aquest cap de setmana Girona i Barcelona acolliran l'estrena de La sal de la vida (Música Global). A Enderrock.cat sortejàvem un parell d'entrades dobles per a cada concert i ja tenim guanyadors!
Publiquen el seu vuitè disc, 'La sal de la vida'
La banda de Josep Bordes escalfa motors per a la temporada d'estiu, i a final de setmana engega la gira de presentació a Girona (divendres 29 de maig) i Barcelona (dissabte 30 de maig). A Enderrock.cat sortegem un parell d'entrades dobles per a cadascuna de les dues primeres cites. Participa-hi!
Dijous 28 presenten 'Candidatura' a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona
Les eleccions municipals ja han passat, però La Terrasseta de Preixens segueixen en campanya. De fet tot just comença: demà engegaran la presentació del seu nou disc, Candidatura (autoeditat, 2015), a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem tres entrades dobles per al míting musical, i en aquesta notícia n'anunciem els guanyadors.
Sortegem tres entrades dobles per a l'estrena de 'Candidatura' a Barcelona
Candidatura (autoeditat, 2015) és el tercer treball de La Terrasseta de Preixens, un disc que transforma la festa en Festa Major i que fa ballar tothom que els acompanya. El proper dijous 28 de maig presentaran el programa electoral a la sala [2] de l'Apolo, acompanyats de Dijous Paella. A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles. Hi vols anar?
Aquest vespre presenten 'Monstres i princeses' a L'Auditori de Barcelona
Monstres i princeses (Música Global) és el tercer disc d'Obeses, un treball espectacular i ple de detalls, que presenten en un directe que l'eixampla encara més: Obeses 3D. Aquesta nit engeguen la gira de presentació a L'Auditori de Barcelona, on les melodies delirants de la formació osonenca aniran acompanyades de la Banda Municipal de Barcelona i un cor creat per a l'ocasió.
Sortegem cinc entrades dobles per als concerts
El Curtcircuit segueix amb les mateixes ganes de portar la música arreu dels escenaris, i aquest cap de setmana ho fa a la sala BeCool amb Dead Parties i Sïtrâmâ i a la sala Stroika de Manresa amb The Gramophone Allstars Big Band. Hi vols anar?
Sortegem cinc entrades dobles per al concert del 14 de maig al Palau de la Música
Un gran viatge per les cordes del Mediterrani. Els busuquis, tzouras, baglames i guitarres del multiinstrumentista barceloní Eduard Iniesta es trobaran aquest dijous 14 de maig al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. Sortegem cinc entrades dobles per assistir-hi.
Segona nit de l'InDirecte, el festival indie de Badalona
La Bien Querida s'encarregava la setmana passada de llançar el tret de sortida de la primera edició de l'InDirecte, el festival indie de Badalona. Aquesta setmana és el torn de Sanjosex, que avui defensarà el seu darrer disc a la sala Sarau. A Enderrock.cat sortejàvem un abonament per assistir-hi, i ja tenim el nom del guanyador!
Sortegem una entrada doble per al concert de Sanjosex, dins de l'InDirecte
Sanjosex trencava els seus quatre anys de silenci amb Festival (Bankrobber, 2014) un treball més elèctric que els anteriors, produït per Quimi Portet. Aquest divendres arriba a Badalona, en el marc de l'InDirecte, el primer festival indie de la ciutat. A Enderrock.cat sortegem una entrada doble per anar-lo a veure. 
Sortegem invitacions per al concert de presentació de la revista Enderrock de maig
Torna el cicle Enderrock Sona a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Blaumut protagonitzaran la portada de maig de la revista, i juntament amb Manuela Kant, guanyadors del Premi Èxit del Sona 9 2014, actuaran al recinte barceloní el proper 6 de maig. A Enderrock.cat sortegem invitacions dobles per assistir-hi. Ens acompanyes?
Fins al 15 de maig se celebrarà la primera edició del festival indie a la sala Sarau
Neix un nou festival a Badalona: l'InDirecte. La sala Sarau obre les portes a La Bien Querida, Sanjosex i Mishima. Cita obligada per als amants de l'indie, la primera edició del festival comença amb força aquesta nit. A Enderrock.cat sortejàvem un abonament per assistir a tots els concerts del festival, i ja tenim el nom de la guanyadora!
Pàgina 2 de 13
Aion al videoclip de «Suite»
Aion al videoclip de «Suite» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el darrer senzill del vigatà, «Suite»
Genna
Genna | Arxiu de l'artista
Estrenem el primer senzill del projecte musical de la periodista Georgina Arnau
Celobert
Celobert
Estrenem en primícia l'últim avançament del disc debut del trio, «Plou»
Elena García
Elena García
Estrenem el primer tema de la banda, avançament del seu EP de debut