En portada

Han guanyat la votació popular de la segona eliminatòria

Pink Poni i Pantaleó, també classificats al Sona 9

Després de les dues jornades a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, quatre formacions passen directament a la següent fase del Sona 9: El Pezpsiquiatra, Inexplicable, Pink Poni i Pantaleó. El jurat anunciarà a final d'agost les altres sis formacions que passen a la següent fase del concurs.

Epicentre a Arsèguel

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, del 25 al 27 de juliol

Des que Artur Blasco va convèncer un grupet de vells acordionistes per treure la pols als instruments i tornar-los a tocar un estiu a Arsèguel, la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu ha anat fent història fins a esdevenir punt de trobada de les més diverses famílies acordionístiques del món, del Quebec a l'Uruguai i d'Irlanda a Ucraïna. 

El Palmfest ja en suma nou

Se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juliol

La novena edició del festival independent de l'Hospitalet de l'Infant engega el 24 de juliol amb un cartell ple de joies per descobrir i notables novetats: nova app i pool parties. A més, es mantenen els abonaments a preu reduït per als col·lectius amb pocs recursos.

Cardedeu es refresca

El festival Fresc portarà quatre jornades de música

Petites perles sonores es donen cita en un indret privilegiat, el pati de la Casa Corbella, durant els dies 24, 25, 26 i 27 de juliol. Xarim Aresté, Maria Rodés i Roger Mas són alguns dels protagonistes del festival Fresc de Cardedeu.

Propostes per un nou 'estat' musical a l'Anuari 2014

El balanç del 2013 es tanca amb més espectadors i una programació de major qualitat

L’Anuari de la Música 2014, coeditat per Grup Enderrock i l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), s’ha presentat avui dimecres en roda de premsa a la seu de la SGAE de Barcelona. Entre les dades més significatives de l'estudi –que es publica des del 2001– destaca com a tema central l'anàlisi que fa el sector musical català sobre un nou 'estat' de la música, a més del balanç anual amb estadístiques, articles de valoració amb gràfics i rànquings complementats amb articles d’opinió i entrevistes amb les veus més representatives. L'Anuari reflecteix que els catalans escolten menys música i van a menys concerts, tot i que es registra la més gran producció de discos en català. Pel que fa a les administracions públiques catalanes, pateixen la pitjor reducció de la història pel que fa a inversió en el sector musical.

Es presenta l'Anuari de la Música 2014

Respostes i solucions en la construcció d'un nou estat per a la música de Catalunya

L'Anuari de la Música 2014, que impulsen conjuntament l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya i Grup Enderrock, es presenta avui a la seu de la SGAE a les 12.30 h. Un estudi detallat amb les dades sobre la situació de la indústria musical catalana.

El Pezpsiquiatra i Inexplicable, primers classificats

Han resultat guanyadors de la votació popular en la primera eliminatòria del Sona 9 2014

 Els barcelonins El Pezpsiquiatra i la banda de Vilassar de Mar Inexplicable han gunyat la votació popular en la primera jornada del 1r Sona 9 Festival que s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Avui se celebra la segona jornada del festival.

L'amulet de The Mamzelles protagonitza l'EDR 33

Estrenem el nou tema de XVB i els clips d'El Blüe i Nu

The Mamzelles obren nova etapa amb el seu darrer disc, Tòtem (DiscMedi, 2014), una nova remesa de cançons enregistrades a l'estudi Blind Records de Barcelona. L'àlbum no arribarà fins al setembre, però EDR presenta la premescla de "Joventut", la versió no definitiva d'un dels temes que han de venir.

La fallida del Jiwapop

Ni s'han retornat totes les entrades venudes ni s'han pagat tots els catxets als grups

"Des de la direcció del festival hem decidit donar de baixa Facebook i Twitter arran de les valoracions i comentaris fora de lloc, fets des del desconeixement del que ha succeït", es pot llegir al web oficial del Jiwapop, el festival que s'havia de celebrar el darrer cap de setmana de juny a Montcada i Reixac i que es va suspendre el dia abans de l'inici del debut.

Engega el Sona 9

No et perdis els concerts preliminars del 22 i 23 de juliol

Dues jornades consecutives el 22 i 23 de juliol decidiran els finalistes del concurs Sona 9. Per primer cop, la fase preliminar del certamen estarà oberta al públic en forma d'un petit festival que acollirà l'Antiga Fàbrica Damm.
Pàgina 1 de 632
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat