Des d'avui i fins al 28 de juliol se celebra el Pirineos Sur
Des que va néixer el 1992, el festival Pirineos Sur ha esdevingut una referència per als amants de la música popular. La XXII edició tindrà com a fil conductor els sons sorgits de les ‘metròpolis’. El certamen posarà el focus en les músiques urbanes, “les que es couen a les grans ciutats, fruit de les diverses realitats i mixtures”. 
Avui comença el festival a l'Hospitalet de l'Infant
La Costa Daurada acollirà des d'avui i fins diumenge 14 de juliol la vuitena edició del Palmfest. Gairebé 50 artistes, entre bandes i dijeis, passaran pels tres escenaris del festival. Delorean, The Mary Onettes, Doctor Explosión, Les Sueques, The Monkey Nuts i El Petit De Cal Eril encapçalen el cartell.
Des d'avui i fins diumenge
El Beatles Weekend va néixer el 2006 amb la voluntat de convertir-se en un referent català i europeu en el món dels Beatles. El fet que se celebrés a l’Estartit i en plena època estiuenca l’ha convertit en referent per als beatlemaníacs. Comença avui i s'allarga fins diumenge.
Se celebra l'onzena edició del festival de l'Hospitalet
Des d'avui i fins dissabte se celebra una nova edició del Petit Format, una cita organitzada per la sala Depósito Legan i l'Ajuntament de l'Hospitalet, que engega avui i s'allarga fins dissabte 20 de juliol amb un grapat de concerts gratuïts a l'aire lliure.
El segon concert del festival serà dissabte 20 de juliol a les 22 h
La proposta musical Vesprades sota l'alzina tancarà la setena edició amb Els Catarres i el grup escollit de l'Aglà 2013 que tocarà sota l'arbre centenari del Mas Querol, Nuri Total. La sinergia entre l'entorn i la música fan de les Vesprades una cita obligada per a tots els amants de les arts i la natura.
El festival trasllada l'escenari a tres espais cèntrics de la ciutat de Sabadell
Els dies 11, 12 i 13 de juliol tindrà lloc el Festival Independent del Vallès (FIV), la cinquena edició de l'Embassa't. Els barcelonins Standstill seran els caps de cartell, on també hi destaquen Joan Colomo, The Free Fall Band, Pau Vallvé i Vàlius.
Hi actuaran Roger Mas, Bikimel, Coriolà i The Mamzelles
El petit poble de Sant Sebastià de Montmajor acollirà el cicle Sons Naturals, Tastets Musicals de Petit Format el dissabte 20 de juliol a les 20 h. Es tracta d'un festival íntim en un espai únic, enmig de la natura del Vallès Oriental.
En aquesta edició hi actuaran Roger Mas, Acció, Quimi Portet i Blaumut, entre altres
Del 3 al 13 de juliol diversos indrets de les comarques gironines esdevenen l'escenari del festival d'arts escèniques Emergent. Teatre, fotografia, clowns, humor i música formen la programació d'aquesta edició. Les propostes artístiques són de caire alternatiu, proper i dinàmic, per acostar la cultura a tots els públics (i a preus populars, 5 euros l'entrada), i combinen artistes emergents i altres de ja consolidats.
The House of Love, John Tabalot, Tokyo Sex Destruction i Pony Bravo al capdavant del cartell
Des d'avui fins al 7 de juliol un total de 25 grups, solistes i dijeis passaran pels escenaris del festival de Vilanova i la Geltrú. El concert de cloenda se celebrarà diumenge i estarà carregat de sorpreses: tres hores de música de la mà d'artistes que han fet història al certamen.
Dissabte 20 de juliol a la Pobla de Claramunt
Tot està a punt per a la XVII edició del festival Anoiafolk, al Castell de Claramunt. A més de l'eclèctic conjunt de pop hi actuarà el quintet Marsupialis, que un cop més es transformarà en el seu alter ego del segle XIX, i Pep López i Sopars de Duro.
Granollers acollirà aquest cap de setmana la segona tongada de concerts
El Musik N Viu és un festival organitzat conjuntament pel Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers i les enitats juvenils que dinamitzen la vida local de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir propostes culturals i musicals durant les nits d’estiu.
La Gira d'Escola Valenciana tancarà els dies 11, 12 i 13 de juliol a Benlloch
Amb la voluntat de crear una oportunitat única per escoltar en un mateix espai els grups i cantants consolidats i emergents del País Valencià, Benlloch acollirà el segon cap de setmana de juliol el Feslloch, amb les actuacions d'Al Tall, Obrint Pas, Aspencat, Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', Orxata i Pepet i Marieta, entre d'altres.
A Ondara, el 13 de juliol
S'acosta la 18a edició del festival Festacarrer d'Ondara, que des del 1976 ha tingut la voluntat de ser un punt de trobada per als amants de la música i el ball tradicionals al País Valencià. Al programa de l'edició d'enguany s'hi troba el conjunt de grallers Els Laietans, guanyador de la darrera edició del Concurs Sons de la Mediterrània.
La cita d'Arbúcies celebra la 9a edició
Passegem per la piscina, el prat rodó, La Gabella, Can Torres i Can Cassó, els diversos escenaris on des d'avui i fins dissabte ben entrada la matinada se celebrarà el popArb, la cita del pop independent català.
Del 5 al 7 de setembre a Sant Boi de Llobregat
Hi actuaran Wednesday Lips, Standstill, Ramon Mirabet, Scott Mathews, La Sombra del Átomo, Mucho, Dorian, Nando Caballero i l’Orquestra del Llanero Solitari, La Troba Kung-Fú, Núria Graham, Damien Jurado, Llorer, Egon Soda i Pony Bravo.
Manel presenta les instal·lacions del festival amb un vídeo de 'Vés bruixot'
Com a presentació del nou Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, el Vida, Manel ha enregistrat un vídeo del tema interpretat a l'emplaçament del futur festival, que es presentarà en un concert el proper 20 de juliol.
Del 25 al 30 de juny, activitats diverses i produccions pròpies a la capital de l'Anoia
Aquest dimarts 25 de juny arrenca "una nova aventura que vol sacsejar la ciutat d'Igualada a través d'una música, encara per a molts, per descobrir: el jazz". Així es presenta el nou Estival de Jazz, un festival que durant cinc dies oferirà concerts i activitats diverses a la capital de l'Anoia.
A partir del 4 de juliol, a Sant Sadurní d'Anoia
S'acosta la data d'inici de la XXV edició del cicle d'espectacles a l'aire lliure adreçats a la gent jove que organitza l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Entre les propostes musicals d'aquesta edició també s'hi troben La Banda del Surdo, Always Drinking Marching Band i Eiteks.

La cita de l'electrònica de la Catalunya Nord se celebrarà el 19 i 20 de juliol
L’Electrobeach Music Festival és una de les cites més concorregudes en l’àmbit de la música electrònica a l’Estat francès. Se celebra a la localitat costanera del Barcarès (el Rosselló) i enguany té com a cap de cartell el dijei i productor parisenc David Guetta.
Manel, El Petit de Cal Eril i Núria Graham actuaran a la tercera edició
Avui engega el Foramuralla, amb el plat fort demà dissabte amb les actuacions al Mas de Bigues de Vic. El festival inclou actuacions de Manel, Pony Bravo, The Wave Pictures, El Petit de Cal Eril i Núria Graham.
El Festival Internacional de Música serà del 3 al 18 d'agost
Aquest matí s'ha presentat la 42a edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués amb una programació per a tots els gustos amb propostes com Julieta Venegas, l'Orquestra de Cadaqués, un concert de Sanjosex i Chicuelo, Obrint Pas en acústic, la pianista coreana Sonya Bach, Sara Pi, Acció, Orquestra Fireluche, Cece Giannotti... 
El proper 22 de juny al Recinte Firal Cal Carner
Aquest estiu arriba un nou festival de rock a Igualada, amb una oferta exclusivament composta per grups igualadins, i amb la intenció de quedar-s'hi per molts anys. La primera edició de l'Igualada Rock City serà testimoni del retorn als escenaris de Quòniams, i entre altres també hi haurà els incombustibles Crisix i els energètics Faèrica.
Hi seran Abbey Road, Pinker Tones i Albert Pla i l'Orquestra Di-Versiones
Aquest matí s'ha presentat la segona edició de l'Acustiqueta: el festival Acústica de Figueres torna a apostar per les propostes de grups que normalment no fan infantils però que tenen o preparen espectacles especialment dedicats als més menuts. 
Tindrà lloc de l'11 al 13 de juliol
Els mexicans Austin TV, a més de León Benavente, The Monkey Nuts i Esponja són les formacions que se sumen a les ja anunciades per a la vuitena edició del Palmfest. Així es completa el cartell de la cita de la Costa Daurada.
Demà comença la cita musical de Banyoles
La veu en tots els seus vessants és la protagonista indiscutible de l’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles, que aquest any arriba a la desena edició. Amb propostes artístiques d’alta qualitat i per a tots els públics, oferirà actuacions musicals i activitats paral·leles per deixar-se sorprendre i per escoltar, assaborir i viure intensament.
Se celebrarà els dies 6 i 7 de setembre a Barcelona
El Festival BirraSó vol unir el millor de dos mons, la cervesa artesana i la música, el 6 i el 7 de setembre al Poble Espanyol de Barcelona.Hi seran presents diverses cerveses artesanes internacionals i del país, així com les actuacions de Dr. Calypso, Fundación Tony Manero, The Sweet Vandals i Betagarri, entre altres.
El festival celebra la vintena edició
Avui comença la vintena edició del Sónar, el Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art, que un any més ens acosta algunes de les millors propostes de la música electrònica actual. Per celebrar el vintè aniversari, el festival inclou actuacions com la del mític grup alemany Kraftwerk, que porta el seu nou espectacle 3D; els veterans britànics Pet Shop Boys, el grup de hip-hop Jurassic 5 i clàssics del festival com Laurent Garnier i Richie Hawtin, entre moltes altres.



El Festival de Música Popular i Tradicional, el 22 de juny a Calaf
Kepa Junquera i Orxata Sound System encapçalen la 22a edició del festival desFOLCa't, que se celebrarà el 22 de juny a Calaf i inclou les actuacions d'El Pont d'Arcalís, Batak i Ars Nova Napoli, entre d'altres.
Pàgina 1 de 9
Aion al videoclip de «Suite»
Aion al videoclip de «Suite» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el darrer senzill del vigatà, «Suite»
Genna
Genna | Arxiu de l'artista
Estrenem el primer senzill del projecte musical de la periodista Georgina Arnau
Celobert
Celobert
Estrenem en primícia l'últim avançament del disc debut del trio, «Plou»
Elena García
Elena García
Estrenem el primer tema de la banda, avançament del seu EP de debut