Recuperem aquest article publicat al Rebobinat del novembre del 2012, ara que seran protagonistes del documental que s'estrena dissabte 26 d'octubre al Festival In-Edit.
 Rebobinat de l'Enderrock 210 (abril del 2013)
 Dissabte passat, en els prolegòmens del Barça-Depor, es va fer al Camp Nou un homenatge als autors del "Cant del Barça". Des de la gespa i mudat amb corbata blaugrana, Josep Maria Espinàs –coautor de la lletra de l'himne amb Jaume Picas– va fer un discurs elaborat sobre les bondats i la transcendència d'aquesta lletra que avui es canta arreu.
La transformació de Manolita García i Quimeta Portet és el Rebobinat del número d'octubre del 2012.
És el Rebobinat de l'Enderrock 203.
 
 La meva memòria em porta a recordar la meva primera Mercè fa ara 29 anys. Els concerts més moderns van ser al Parc de l’Escorxador amb una presència eminentment madrilenya: Nacha Pop,Dinarama Radio Futura van actuar acompanyats pels grups finalistes de l’oblidat Concurs de Rock de Barcelona.
És el Rebobinat del número 198 d'Enderrock.
 
 Automatic Dlamini a la sala KGB és el Rebobinat del número 197 d'Enderrock.
Euskal Rock (1985) i Nicaragua Rock (1986) és el Rebobinat del número 196 d'Enderrock.
La influència de la cançó francesa a la cançó catalana és una cosa sabuda i estudiada. A l'Enderrockmateix en vam fer un ampli reportatge acompanyat d'un CD al número 181, de novembre del 2010. 
[Article publicat al Rockcol·lecció 33, la biografia il·lustrada de Núria Feliu]
 L'u de setembre va morir Jordi Fornas. Tot i que desconegut per al gran públic, Fornas és un dels noms fonamentals per explicar l'impuls de la cultura catalana a la meitat dels seixanta.
 Ho confesso. M’he comprat l’elapé original de Núria Feliu i Tete Montoliu Trio (Edigsa, 1965) en una paradeta del Mercat de Sant Antoni a un preu prohibitiu, que ara em nego a publicar en aquest article per vergonya. 
[Article publicat al número 38 de la revista Jaç. Juny/juliol del 2011]
 Des de fa uns anys, un cop passen els primers minuts d’eufòria després d’un triomf culer, m’arriba, intens i emocionat, el record del meu pare. 
 Finalment no hi haurà, ara per ara, concert amb els quatre grans del nou pop català al Palau Sant Jordi. L’ambiciós cartell amb ManelEls Amics de les ArtsAntònia Font i Mishima s’ha esvaït definitivament aquest cap de setmana. 
Pàgina 1 de 1
Aion al videoclip de «Suite»
Aion al videoclip de «Suite» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el darrer senzill del vigatà, «Suite»
Genna
Genna | Arxiu de l'artista
Estrenem el primer senzill del projecte musical de la periodista Georgina Arnau
Celobert
Celobert
Estrenem en primícia l'últim avançament del disc debut del trio, «Plou»
Elena García
Elena García
Estrenem el primer tema de la banda, avançament del seu EP de debut