En portada

Anuciem els guanyadors de 4 entrades dobles per al concert d'aquest vespre

Sanjosex a L'Auditori

El bisbalenc presentarà a les 21 h a L'Auditori de Barcelona el seu darrer disc, Festival (BankRobber). A Enderrock.cat hem sortejat 4 entrades dobles per al concert, i a continuació n'anunciem els guanyadors. 
Pep Sala en format íntim a Luz de Gas

Anunciem els guanyadors de 10 exemplars d'edició limitada amb invitació per al showcase

Demà Pep Sala presentarà PS (L'Indi Music) en una festa de presentació exclusiva a la sala Luz de Gas de Barcelona a les 20 h. A Enderrock.cat vam engegar un sorteig de 10 discos d'edició limitada amb invitacions dobles per a assistir al showcase. Vols saber si has guanyat?Enderrock Sona amb Marc Parrot

Ian Sala serà coprotagonista del segon concert del cicle, que se celebrarà dijous 20 de novembre

La portada de novembre de la revista Enderrock la protagonitza Marc Parrot: ell també serà el protagonista del segon concert del cicle Enderrock Sona que acull la cocteleria El Paraigua de Barcelona. Com sempre, una banda del Sona 9 encetarà la nit: aquesta vegada serà Ian Sala.

De festival amb Sanjosex

Sortegem 4 entrades dobles per al concert de demà a L'Auditori

Més rocker i amb una felicitat rebel i vital, Sanjosex segueix de gira amb Festival (BankRobber) i demà presentarà les cançons del seu cinquè treball a L'Auditori de Barcelona (21 h). Vols assistir-hi?

Euskal Herria Sona a Barcelona

Anunciem els guanyadors de quatre entrades dobles per al 17è Festival EH Sona

Prop d'una quinzena de bandes del País Basc actuaran a Barcelona fins al 6 de desembre en una nova edició del festival EH Sona. A Enderrock.cat vam engegar un sorteig de quatre entrades dobles, cadascuna d'un dels concerts del cartell, i avui n'anunciem els guanyadors!

El 'gran' de Cal Eril

Aquesta nit actua a la sala Apolo amb la Free Spirits Big Band

L'espectacle Big Eril és un viatge ple de contrastos on El Petit de Cal Eril repassa la seva trajectòria acompanyat de la Free Spirits Big Band, amb David Mengual al capdavant. Aquest vespre arriba a la sala Apolo de Barcelona dins la programació del festival Connexions. A Enderrock.cat vam engegar fa uns dies un sorteig de tres entrades dobles, i avui n'anunciem els guanyadors!

Qui és Pep Sala?

Sortegem 10 discos d'edició limitada amb invitacions dobles per a la festa de presentació

Després de cinc anys de silenci discogràfic i amb Anatomia de la relativitat (L'Indi Records, 2009) com a darrera referència, Pep Sala publicarà a principi de desembre un nou treball introspectiu batejat amb les seves inicials, PS (L'Indi Music). El proper 14 de novembre presentarà el disc en un showcase exclusiu a la sala Luz de Gas de Barcelona. A Enderrock.cat sortegem 10 exemplars d'una edició exclusiva del CD i, a més, els guanyadors rebran una invitació per assistir a la presentació. Avancem una de les cançons del disc, "Núvols de colors". 

L'espectacle 'Big Eril' arriba a Barcelona

Sortegem tres entrades dobles per al concert del 7 de novembre a la sala Apolo

Big Eril és un viatge ple de contrastos on El Petit de Cal Eril repassa la seva trajectòria acompanyat de la Free Spirits Big Band, amb David Mengual al capdavant. El festival Altaveu va acollir la seva primera experiència musical el passat 6 de setembre, i ara es podrà veure a Barcelona dins el festival Connexions: es retrobaran el divendres 7 de novembre a la sala Apolo. Voleu escoltar Joan Pons amplificat amb vint músics a dalt de l'escenari? A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles!

La música basca sona a Barcelona

Sortegem quatre entrades dobles per al 17è Festival EH Sona

Fins al 6 de desembre la Ciutat Comtal acollirà prop d'una quinzena de bandes del País Basc, des de grups consagrats fins a propostes emergents, en una nova edició del festival EH Sona. A Enderrock.cat sortegem quatre entrades dobles, cadascuna d'un dels concerts del cartell, vols saber com pots aconseguir-la?

Les millors imatges d'agost

Les tres fotografies guanyadores del concurs #EnderrockTracks

En aquesta galeria fotogràfica hem recollit gran part de les fotografies que heu fet i etiquetat durant el mes d'agost amb el hashtag #EnderrockTracks. Buscàvem fotografies estiuenques i musicals, i avui us anunciem els guanyadors del concurs, que s'emporten un dels tres models d'ulleres de sol Tracks que hem sortejat! 
Pàgina 1 de 29
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat