En portada

Del 3 a l'11 de juliol se celebrarà al Maresme la 10a edició del festival Poesia i +

Deu anys de música i poesia

L'accent musical del festival Poesia i + anirà a càrrec de Maria del Mar Bonet, David CarabénGerard Quintana i Ferran Palau, entre altres. La música més lírica reunirà veus de renom per celebrar la dècada de la cita estiuenca, i a Enderrock.cat ens sumem a la festa dels deu anys i sortegem 5 entrades dobles per al concert del líder de Mishima (4 de juliol)!

'Sax-O-Rama', el nou disc de Dani Nel·lo

El saxofonista barceloní torna amb nou disc i nova formació

La sala Luz de Gas acollirà la presentació del nou disc de Dani Nel·lo avui a les 21.30 h. El saxofonista vindrà acompanyat d'una nova formació, amb la qual oferirà el repertori de Sax-O-Rama (Buenritmo, 2015). Des d'Enderrock.cat sortejàvem dues entrades dobles, i tot seguit anunciem els guanyadors. 

Dani Nel·lo presenta 'Sax-O-Rama' a Luz de Gas

Sortegem dues entrades dobles per al concert de presentació

Sax-O-Rama (Buenritmo, 2015) és el nou disc del saxofonista barceloní. Amb nova formació i nou repertori, Dani Nel·lo presenta aquest disc el proper dijous 25 de juny a la sala Luz de Gas. Des d'Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per als que es vulguin atrevir amb aquest directe demolidor. T'hi apuntes?

Dolçor salada, en ruta

Pepet i Marieta comença la gira de presentació del nou disc a Girona i Barcelona

El bon temps i les noves cançons de Pepet i Marieta ens fan creure que l'estiu ja és aquí. Està al caure, però aquest cap de setmana Girona i Barcelona acolliran l'estrena de La sal de la vida (Música Global). A Enderrock.cat sortejàvem un parell d'entrades dobles per a cada concert i ja tenim guanyadors!

Pepet i Marieta, cançó per cançó

Publiquen el seu vuitè disc, 'La sal de la vida'

La banda de Josep Bordes escalfa motors per a la temporada d'estiu, i a final de setmana engega la gira de presentació a Girona (divendres 29 de maig) i Barcelona (dissabte 30 de maig). A Enderrock.cat sortegem un parell d'entrades dobles per a cadascuna de les dues primeres cites. Participa-hi!

La Terrasseta de Preixens comença la campanya

Dijous 28 presenten 'Candidatura' a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona

Les eleccions municipals ja han passat, però La Terrasseta de Preixens segueixen en campanya. De fet tot just comença: demà engegaran la presentació del seu nou disc, Candidatura (autoeditat, 2015), a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem tres entrades dobles per al míting musical, i en aquesta notícia n'anunciem els guanyadors.

De míting electoral amb La Terrasseta de Preixens

Sortegem tres entrades dobles per a l'estrena de 'Candidatura' a Barcelona

Candidatura (autoeditat, 2015) és el tercer treball de La Terrasseta de Preixens, un disc que transforma la festa en Festa Major i que fa ballar tothom que els acompanya. El proper dijous 28 de maig presentaran el programa electoral a la sala [2] de l'Apolo, acompanyats de Dijous Paella. A Enderrock.cat sortegem tres entrades dobles. Hi vols anar?

Obeses en tres dimensions

Aquest vespre presenten 'Monstres i princeses' a L'Auditori de Barcelona

Monstres i princeses (Música Global) és el tercer disc d'Obeses, un treball espectacular i ple de detalls, que presenten en un directe que l'eixampla encara més: Obeses 3D. Aquesta nit engeguen la gira de presentació a L'Auditori de Barcelona, on les melodies delirants de la formació osonenca aniran acompanyades de la Banda Municipal de Barcelona i un cor creat per a l'ocasió.

Dead Parties i The Gramophone Allstars al Curtcircuit

Sortegem cinc entrades dobles per als concerts

El Curtcircuit segueix amb les mateixes ganes de portar la música arreu dels escenaris, i aquest cap de setmana ho fa a la sala BeCool amb Dead Parties i Sïtrâmâ i a la sala Stroika de Manresa amb The Gramophone Allstars Big Band. Hi vols anar?

Eduard Iniesta i l'ONCA donen corda a la Mediterrània

Sortegem cinc entrades dobles per al concert del 14 de maig al Palau de la Música

Un gran viatge per les cordes del Mediterrani. Els busuquis, tzouras, baglames i guitarres del multiinstrumentista barceloní Eduard Iniesta es trobaran aquest dijous 14 de maig al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. Sortegem cinc entrades dobles per assistir-hi.
Pàgina 1 de 32
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat