En portada

Torna el cicle Enderrock Sona amb els grups de portada de la revista

Companyia Elèctrica Dharma a l'Enderrock Sona

L'Antiga Fàbrica Damm serà l'escenari del cicle Enderrock Sona, que proposa una experiència única amb els protagonistes de la revista: la Companyia Elèctrica Dharma. Els teloners són Pantaleó, un grup del Sona 9. Les dues bandes seran les encarregades d'engegar el cicle el dimecres 1 d'abril. 

Els convidats al bosc de Blaumut

Ja tenim els guanyadors del concurs

El primer arbre del bosc (autoeditat) està a punt de ser presentat en directe, dijous 26 de març. Blaumut arriba a l'Auditori de Barcelona amb el seu darrer disc i promet moltes emocions. Des d'Enderrock sortejàvem dues entrades dobles per assistir-hi, i ja en tenim els guanyadors.

L'última visita a Mazoni

El bisbalenc obre les portes per últim cop abans del concert final

Mazoni ja fa vint dies que treballa a l'Arts Santa Mònica en el seu projecte 31 dies composant. La quarta cançó ja pren forma, i fins ara el músic ha complert l'objectiu d'utilitzar un instrument per a cada cançó. A EDR sortejàvem tres entrades dobles, i avui anunciem qui en són els guanyadors! 

Arriba el 'Big Bang' d'Els Catarres

El trio d'Aiguafreda expliquen cançó per cançó el tercer disc d'estudi

Els Catarres publicaran Big Bang (Música Global) en descàrrega gratuïta a les 20.30 h a través del seu web. Per començar a familiaritzar-vos podeu veure les coordenades de cada cançó a Enderrock.cat abans que esclatin.

Dimarts de portes obertes

Anunciem els guanyadors del primer showcase a l'Arts Santa Mònica per visitar Mazoni

El proper dimarts 10 de març Mazoni rebrà una vintena de persones al MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica de Barcelona. Des d'Enderrock sortejàvem 5 entrades dobles, i ja tenim el nom dels guanyadors!

Els Catarres es preparen per al 'Big Bang'

Escolta la cançó que obre el disc, "En peu de guerra"

L'11 de març Els Catarres publicaran Big Bang (Música Global), un enrenou estel·lar fruit de la constància i l'evolució del trio d'Aiguafreda. El 23 d'abril iniciaran la gira al Sant Jordi Club, i a Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per assistir-hi. 

De concert amb Marc Parrot i Sanjosex

Anunciem els guanyadors que veuran Marc Parrot i Sanjosex en directe

Marc Parrot actua avui a la sala Sarau de Badalona, i Sanjosex presenta demà el seu últim disc a El Siglo Mercantic de Sant Cugat del Vallès. A Enderrock.cat vam sortejar entrades per anar-los a veure, i avui anunciem els guanyadors.

Marc Parrot surt per la finestra a Badalona

Sortegem una entrada doble per al concert de demà a la sala Sarau

Sortir per la finestra (Música Global, 2014) és el vuitè àlbum d'estudi de Marc Parrot. Ple de lletres més críptiques però plenes de significat, el discurs es radicalitza però presenta nous matisos i textures. El vallesà actuarà demà a Badalona. Hi vols anar?

Vols veure Sanjosex a El Siglo Mercantic?

Sortegem 3 entrades dobles per al concert a Sant Cugat del Vallès

Sanjosex presentarà el seu últim disc Festival (BankRobber, 2014) a El Siglo Mercantic de Sant Cugat del Vallès el aquest dissabte i a Enderrock.cat sortegem 3 entrades dobles per a assistir-hi. 

La preestrena del BarnaSants

Anunciem els guanyadors de les 10 entrades dobles per a la festa de presentació

A les 20 h el festival de cançó d'autor BarnaSants organitza una trobada a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm per començar a fer boca de la vintena edició. A Enderrock.cat hem sortejat 10 entrades dobles i ja en tenim els guanyadors!
Pàgina 1 de 30
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat