Ariana Abecasis presenta 'Philosophades'

Anunciem els guanyadors del primer disc de la cantant i pianista de la Seu d'Urgell

Les Philosophades (autoeditat, 2016) d'Ariana Abecasis estan impreses al seu primer disc, que presentarà aquest divendres 29 d'abril al Centre Cultural Albareda de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem dos exemplars del debut, i ja en tenim els guanyadors!

Vols el nou disc d'Ariana Abecasis?

Sortegem dues còpies físiques del debut 'Philosophades'

Aquest divendres 29 d'abril Ariana Abecasis presentarà en un concert gratuït al CC Albareda de Barcelona el seu primer llarga durada, Philosophades (autoeditat, 2016). A Enderrock.cat sortegem dues còpies fisíques del disc!

Demà es presenta el festival Anòlia

Al concert-vermut presentació hi actuaran Animal, Quico Tretze, Rèd Perill i Enric Verdaguer

Del 21 al 24 de juliol Igualada acollirà la 28a edició del festival Anòlia. De moment, només s'ha confirmat el final de gira de la Companyia Elèctrica Dharma amb Comediants, i demà es presentarà la programació completa. A Enderrock.cat sortejàvem 15 invitacions dobles per al concert-vermut de presentació, i ja en tenim els guanyadors!

La Dharma i Comediants tancaran gira a l'Anòlia

La 28a edició del festival igualadí se celebrarà del 8 al 24 de juliol

Una tretzena d'actuacions dels principals noms de l'escena catalana protagonitzaran el cartell de l'Anòlia 2016. El dimarts 26 d'abril es presentarà la programació a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb un concert-vermut per als assistents. A Enderrock.cat sortegem 15 invitacions dobles. Hi vols anar?

L'aventura literària de Blaumut

Anunciem els guanyadors de 5 exemplars de 'El llibre blau de Blaumut'

A Enderrock.cat ens avancem a Sant Jordi i aquesta setmana sortejàvem cinc exemplars de El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016), una immersió a l'univers del quintet que ha introduït arranjaments clàssics al pop actual. En aquesta notícia anunciem els guanyadors. Feliç Sant Jordi!

Sortegem 5 exemplars del llibre de Blaumut

El llibre inclou una cançó inèdita i il·lustracions del cantant i guitarrista Xavi de la Iglesia

Una de les novetats musicals i literàries d'aquest Sant Jordi és El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016), una immersió a l'univers del quintet que ha introduït arranjaments clàssics al pop actual. A Enderrock.cat disposem de cinc exemplars del llibre. Llegeix i participa!

L'estrena de PinkPoni a Barcelona

Anunciem els guanyadors de 2 entrades dobles per al concert de presentació d'aquest dijous

Aquest dijous 21 d'abril PinkPoni aterra a la sala Luz de Gas de Barcelona amb el seu primer disc, Diumenges (Satélite k, 2016). A Enderrock.cat sortejàvem dues entrades, i ja en tenim els guanyadors! 

Un diumenge entre setmana amb PinkPoni

Sortegem dues entrades dobles per a la presentació del nou disc dels barcelonins

Aquest dijous 21 d'abril la banda barcelonina PinkPoni presentarà a la sala Luz de Gas de Barcelona el seu primer disc, Diumenges (Satélite k, 2016). A Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles per ssistir-hi. Hi vols anar?

El viatge en directe de Paula Grande

Anunciem els guanyadors d'entrades dobles per al concert de presentació de Paula Grande

Paula Grande acaba de publicar el seu debut discogràfic, Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2016). Aquest dissabte 16 d'abril iniciarà la gira de presentació en el marc del festival Strenes de Girona. A Enderrock vam engegar un concurs per sortejar dues entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!

L'emoció de La Folie

Aquest diumenge 10 d'abril els barcelonins presenten el seu primer àlbum

El grup barceloní ha publicat recentment Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016), un recull de les emocions més sinceres de la banda, i a final de setmana l'estrenen en directe a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. A la revista digital EDR sortejàvem dues entrades dobles, i ja en tenim les guanyadores!
Pàgina 2 de 37
< AnteriorSegüent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat