Fracaso Escolar
Les primeres cançons de Fracaso Escolar les vam compondre un cap de setmana de primavera cap a l’any 2000 o 2001, arrel d'una idea sorgida en un viatge cap a Tremp amb el trans-siberià Lleida - La Pobla de Segur, quan un dels nostres amics es va assabentar que li afectaria la propera reforma educativa.

Ens vam reunir els membres del grup al local d’assaig (l'Albert al baix, el David a la guitarra, l'Enric a la veu i el Manel a la bateria), pel matí vam fer les lletres i la música i per la tarda ho vam gravar en un cassette TDK de 60’ on hi teníem el primer de Korn. Ens van acompanyar tres amics que, a part de fer claca, van ajudar-nos amb les lletres i les tasques tècniques (play+rec i stop).

Des de llavors que ja no vam tornar a fer res ...fins que a mitjans de 2012 vam reprendre l’activitat, amb el David assumint les tasques de cantant i llestos per començar a compondre noves cançons.

Aquestes noves composicions van anar agafant forma durant el 2013 i, abans que acabés l'any, en vam gravar 7 al Wave Factory Estudio de Barcelona i veuran la llum en un EP que editarem en breu titulat “Torna’t boig”.
2012
Barcelona - Lleida - Tremp (Pallars Jussà)
David
veu i guitarra
29/12/1979
Albert
baix i coros
23/3/1982
Manel
bateria
5/1/1978
Fracaso Escolar - Sense Fi

Fracaso Escolar - Deixa'm Fer

Fracaso Escolar - Com un Ocell

Fracaso Escolar - Torna't Boig