Supercomputer
Supercomputer es un projecte de música electrònica.

Té la pretensió de fer veure que el panorama electrònic català va més enllà de la Xana, que no cal anar a fora per trobar produccions originals i de qualitat.

Totes les veus, bateries, sintetitzadors, baixos i efectes han sigut creats pel productor Manresà Xevi Collado al seu estudi. Una mostra més de que el món de l'electrònica no només es basa en el "play" i fer veure que t'ho passes de puta mare a dalt de l'escenari, sinó que ha darrere d'aquest projecte hi ha una gran feina de composició, producció i enregistrament.

El directe de Supercomputer té dos formats. El de banda, per escenaris i acústics (Sona 9) on s'interpreten els temes en viu, igual que una banda de rock. Està format per bateria, baix, veu, guitarra i sintetitzadors. En segon lloc hi ha el format de DJ, pensat per clubs i sessions on el productor mescla i dispara els efectes i temes al moment. Així la proposta es pot adaptar a qualsevol circumstància. El directe es basa en 10 cançons originals, versos energètics i contundents que es mesclen amb tornades on hi predominen línies melòdiques molt característiques.

Supercomputer es presenta al Sona9 amb una proposta completament nova i única.
2013
Manresa (Bages)
Xevi Collado
Productor
22/2/2014
Supercomputer - Control

Supercomputer - Després d'un somni

Supercomputer - Doctor

Supercomputer - Balter (Videoclip Oficial)