Actualitzat el 18/09/2012

La Senyoreta Descalça guanya el SonsRiu

El sextet de Banyoles s'imposa a la final del concurs de música de Riudarenes

La primera edició del concurs de música SonsRiu, celebrada el passat divendres 14 de setembre a la zona esportiva de Riudarenes i dirigida als grups de música de les comarques gironines, va tenir com a guanyador el sextet banyolí La Senyoreta Descalça.


La final del concurs era un dels plats forts de la Festa Major de Riudarenes, i a la primera edició han quedat finalistes Uat Boada (Santa Coloma de Farners), Bipolar (Girona), Red Souls (Olot) i La Senyoreta Descalça (Banyoles). Aquests últims han guanyat el primer premi. El grup de la capital del Pla de l'Estany va seduir públic i jurat amb la seva proposta de funk, electro i reggae, però sobretot amb l'efectivitat i qualitat del seu directe.
Els guanyadors del SonsRiu es van emportar com a premi 600 euros, una actuació remunerada a la Festa Major de Riudarenes del 2013 i un reportatge a la revista Enderrock. Per la seva banda, el cantautor Uat Boada es va endur el segon premi del concurs, valorat en 200 euros. A la final del SonsRiu i com a fi de festa van actuar Pulpopop: van presentar les noves cançons del seu segon disc, que començaran a gravar a final del 2012.
Al SonsRiu s'hi van presentar 32 grups, i neix amb la intenció de convertir-se en una de les plataformes musicals de les comarques gironines. El concurs té la col·laboració i l'assessorament d'Enderrock. 
Trobareu més informació de La Senyoreta Descalça a la seva pàgina del Sona 9.