Actualitzat el 05/11/2012

Coriolà, Empty Cage i Patch finalistes del Sona 9 2012

Actuaran el dimarts 13 de novembre a la Sala Apolo

De les 201 propostes inscrites en la dotzena edició del concurs Sona 9, només 3 han arribat a la gran final que se celebrarà el 13 de novembre a partir de les 19 h. a Barcelona. El certamen, és una iniciativa del Grup Enderrock, Televisió de Catalunya, la Direcció General de Joventut, iCat.cat i l'Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració d'Estrella Damm, l'Acústica de Figueres, el MMVV, el BAM, la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca, les Cases de la Música Popular de Catalunya, l'ACN, Bucbonera Records, la Sala Apolo i el TR3SC. A la final actuaran els grups que ha superat totes les proves del Sona 9: Coriolà (pop d'autor, Premià de Mar), Empty Cage (blues-rock, Rubí) i Patch (rock, Barcelona), i comptará amb un fi de festa protagonitzat per Nyandú (Premi Sona 9 2011) i The Mamzelles (Premi Joventut 2011). Vols aconseguir la teva invitació?
 

Finalment les portes de la Sala Apolo s'obriran el proper 13 de novembre a les 19 h. i la final començarà molt puntual a les 19:30 h., presentada per Jordi Sellas i Gina Tost, presentadors del Generació Digital (Canal 33). Primer actuaran els tres finalistes (Coriolà, Empty Cage i Patch), i mentres el jurat decideixi el veredicte final es podrà gaudir de l'actuació de The Mamzelles (Premi Joventut). Nyandú (Premi Sona 9 2011) tancará la festa del Sona 9 2012.

Vols venir-hi?
Per aconseguir la teva invitació envia un correu electrònic a l'adreça finalsona9@enderrock.cat amb el nom, cognoms i DNI de les persones que voleu assistir a la final. En breu rebràs un correu electrònic confirmant les teves invitacions.