Actualitzat el 21/12/2015

Intro 2016

Oberta la convocatòria del Concurs de Música Emergent de Girona

El termini de presentació de propostes per a l'Intro es tancarà el 30 de gener, i està obert a bandes emergents de les comarques gironines que actualment no tinguin contracte discogràfic.Fins al proper 30 de gener hi haurà oberta la inscripció al Concurs Intro 2016. Un jurat format per professionals del sector musical gironí seleccionarà 6 propostes entre tots els grups que es presentin al concurs, però també es classificarà la banda més votada a través d’un concurs a Facebook que tindrà lloc del 5 al 15 de febrer. Finalment, els guanyadors dels concursos Joan Trayter de Figueres, Escena Bisbalenca i Salt The Musics passaran directament a concursar a la primera eliminatòria. D'aquesta manera, un total de 10 grups seran els seleccionats per a la primera fase, i actuaran en diversos escenaris de la ciutat de Girona.

A la segona eliminatòria, les 4 bandes classificades actuaran com a teloneres de bandes reconegudes a la sala La Mirona de Salt durant el mes de maig i el setembre. I finalment, per Fires de Sant Narcís del 2016 se celebrarà la final amb els 2 grups que hagin superat totes les proves.

El premi que obtindrà la banda guanyadora serà l’actuació a l’escenari de les Barraques de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2017 i una gira remunerada per les comarques gironines.

Més informació a www.girona.cat/concursintro.