Actualitzat el 15/03/2017

Et convidem a la festa del Sona9

Est Oest i Lakaste, protagonistes del concert de presentació del #17Sona9 a la Damm

Dimecres 22 de març et convidem a la festa de presentació del #17Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions dels darrers guanyadors del concurs, Est Oest i Lakaste. Les invitacions per assistir al concert es poden aconseguir omplint aquest formulari. Les portes s'obriran a les 19:30h i els concerts començaran a les 20h.


La sala de màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà el dimecres 22 de març a partir de les 20h, l’habitual concert de benvinguda del Sona9, que obre la nova temporada de la plataforma del pop emergent català i que estarà protagonitzat pels guanyadors de les dues darreres edicions, Est Oest (2015) i Lakaste (2016).

Els flamants guanyadors del Sona9, Lakaste, presentaran alguna de les cançons de Desastres naturals, el disc que estan gravant a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. Per la seva part, els vigatans Est Oest, guanyadors de l'edició del 2015, mostraran algun dels temes de textura pop del disc Fortuna (LAV Records – Buenritmo 2016).Vols venir a la festa de inauguració del concurs?
Si vols venir al concert que donarà el tret de sortida al Sona9, podeu aconseguir les vostres invitacions en el següent enllaç. Les portes obriran a les 19.30 h i els concerts començaran a les 20 h. Al web del Sona9 també podreu informar-vos de les darrers novetats, així com inscriure el teu grup a la nova edició del concurs.