Actualitzat el 11/05/2017

Marina Prat, segona semifinalista

El vot del públic va classificar a la cantant del Ripollès

Marina Prat és la nova artista classificada per a les semifinals del #17Sona9. En el segón concert preliminar també van actuar Ernest Bombí  i Fèlix Cuc, que van demostrar la seva qualitat amb uns grans directes. 


Marina Prat. Foto: Carles Rodríguez

Amb un total de 88 vots, Marina Prat ha passat directament a les semifinals del Sona9. Per la seva part, Ernest Bombí i Fèlix Cuc amb 65 i 40 vots respectivament hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs.

Després dels primers concerts a Barcelona, el Sona9 viatja a Palma aquest diumenge 14 de maig, on es celebrarà el tercer concert preliminar amb els grups balears: Vaquer, Salvatge Cor i Jès!.

Les preliminars del Sona9 encara continúen, i després de Palma, el dilluns 15 tornen els concerts a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions d'Impuls, Últim Cavall i Senyor Oca. Dimarts 16 pel mateix escenari passaran els grups Ju, Lildami i Urra.

La primera fase del #17Sona9 es tancarà el dijous 25 de maig a la sala Matisse de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, Deliri, Barbaritats i L'Emperador.


Fèlix Cuc. Foto: Carles Rodríguez


Ernest Bombí. Foto: Carles Rodríguez