Actualitzat el 14/05/2017

Jès! són el tercer semifinalista del #17Sona9

El vot del públic va classificar al grup de Palma i assegura la presència d'un grup balear al concurs

El tercer concert preliminar del Sona9 2017, realitzat al teatre Mar i Terra de Palma, va ser tot un èxit artístic i de públic, i va coronar als Jès! com a triomfadors gràcies al vot popular.

Jès!. Foto: José Luis Luna

El grup de Palma, Jès!, és el tercer semifinalista del Sona9 2017, juntament amb Panellet i Marina Prat, els dos artistes que van rebre més vots en els primers concerts preliminars de Barcelona.

En l'eliminatoria disputada al teatre Mar i Terra de Palma, Jès! han aconseguit un total de 52 vots, mentre que els seus competidors Vaquer i Salvatge Cor han empatat a 40.


Vaquer. Foto: José Luis Luna


Salvatge Cor. Foto: José Luis Luna

Després de Palma, el #17Sona9 s'instal·la de nou aquest dilluns 15 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb els concerts d'Impuls (Indie-rock, Girona), Últim Cavall (Noise-pop, Sant Pere de Ribes) i Senyor Oca (Hip-hop, Barcelona). Dimarts 16, pel mateix escenari passaran els grups Ju (R’n’B, Gurb), Lildami (Hip-hop & Trap, Terrassa) i Urra (Pop electrònic, Barcelona).

La primera fase del #17Sona9 es tancarà el dijous 25 de maig a la sala Matisse de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, Deliri (Pop-Folk, Gandia), Barbaritats (Funk-Rock, Xàtiva) i L'Emperador (Pop-Rock, Canals).

A cadascun dels 6 concerts preliminars del la primera fase del #17Sona9, el vot del públic assistent triarà un grup o solista, que passarà directament a les semifinals, mentre que el jurat escollirà els 6 artistes restants. D'aquesta manera, s’elegiran els 12 semifinalistes del Sona9 2017, que actuaran en directe en una nova fase del concurs durant el mes de setembre al festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.