Actualitzat el 15/05/2017

Senyor Oca, a les semifinals del Sona9

El raper barceloní, accedeix gràcies al vot popular

Senyor Oca s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. En el quart concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat Impuls i Últim Cavall.

Senyor Oca. Foto: Carles Rodriguez


Amb un total de 110 vots, Senyor Oca és els quart semifinalista del Sona9 gràcies al favor del públic. Impuls i Últim Cavall hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. El raper barceloní Senyor Oca, juntament amb PanelletMarina Prat i Jès!, serà a les semifinals del #17Sona9.

Després dels primers concerts a Barcelona i Palma, les preliminars del Sona9 continuen aquest dimarts 16 de maig: pel mateix escenari passaran els grups JuLildami i Urra.

La primera fase del #17Sona9 es tancarà el dijous 25 de maig a la sala Matisse de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, DeliriBarbaritats i L'Emperador. Després caldrà esperar la decisió del jurat per saber quina és la llista definitiva dels grups que passaran a competir a la següent fase del concurs.