Actualitzat el 16/05/2017

Urra, cinquè semifinalista

El vot del públic va classificar al grup del Berguedà

El cinquè concert preliminar del Sona9 i el darrer a l'Antiga Fàbrica Damm, va tenir com a triomfadors a  Urra, que passen directament a les semifinals gràcies al vot del públic. Els grups Ju i Lildami, hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si accedeixen a una nova fase del concurs. 


La primera fase del #17Sona9 es tancarà el dijous 25 de maig a la sala Matisse de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, Deliri (Pop-Folk, Gandia), Barbaritats (Funk-Rock, Xàtiva) i L'Emperador (Pop-Rock, Canals).

A cadascun dels 6 concerts preliminars del la primera fase del #17Sona9, el vot del públic assistent ha triat un grup o solista, que passa directament a les semifinals, mentre que el jurat escollirà els 6 artistes restants. D'aquesta manera, sortiran els 12 semifinalistes del Sona9 2017, que actuaran en directe en una nova fase del concurs durant el mes de setembre al festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.