Actualitzat el 26/05/2017

Barbaritats, sisè semifinalista del Sona9

El grup de funk-rock de Xàtiva va rebre el suport del públic a la sala Matisse de València

La sala Matisse de València ha estat l'escenari del darrer concert preliminar de #17Sona9, on també han actuat els grups L'Emperador i Deliri.
Barbaritats Foto: Xepo W. S.

El grup Barbaritats de Xàtiva ha estat elegit el sisè semifinalista del Sona9 2017 gràcies al vot del públic, juntament amb Panellet , Marina Prat , Jès! , Senyor Oca i Urra . Tots aquests artistes són els que han rebut més vots en els concerts preliminars de Barcelona, Palma i València. El següent pas serà conéixer la decisió del jurat, que escollirà els sis artistes restants que passaran a les semifinals del #17Sona9.

Les 12 formacions semifinalistes que passin a la nova fase del concurs hauran d'enfrontar-se a diferents proves, com versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista i musicar el poema d'un autor novell proposat pel Sona9.

Les proves s'avaluaran en cadascuna de les eliminatòries, que consistiran en una actuació de 30 minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè de Barcelona i les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

De les 12 propostes, el jurat del Sona9 n'escollirà cinc, que passaran a la tercera fase del concurs.

Deliri Foto: Xepo W. S.
 
L'Emperador Foto: Xepo W. S.