Actualitzat el 24/05/2017

València Sona9

La plataforma més important de la música emergent en català obre les portes a grups valencians

Dijous 25 de maig a les 22:30h, la sala Matisse de València, acollirà el darrer concert preliminar del #17Sona9 amb les actuacions dels grups Barbaritats, Deliri i L'Emperador


La preliminar del Sona9 a València, ha estat possible, gràcies als acords establerts amb la Generalitat Valenciana, l'Institut Valencià de Cultura, la Valencian Music Association (VAM) i la Fira Valenciana de la Música Trovam! - Pro Weekend. Aquesta és una de les novetats del nou Sona9, que garanteix i amplia la projecció dels artistes que canten en català a la Comunitat Valenciana.

En el concert de dijous 25 de maig, les portes de la sala Matisse s'obriran a les 22:00h i els concerts començaran a les 22:30h. Actuaran els grups Deliri (Pop-Folk, Gandía), Barbaritats (Funk-Rock, Xàtiva) i L'Emperador (Pop-Rock, Canals), elegits previament per un jurat especialitzat format per Carme Laguarda (discogràfica Mésdemil), Joan Gregori (director del Trovam!) i Vicent Xavier Contrí (periodista musical).

A cadascun dels 6 concerts preliminars del la primera fase del #17Sona9, el vot del públic assistent ha triat un grup o solista, que passa directament a les semifinals, mentre que el jurat escollirà els 6 artistes restants. D'aquesta manera, s’elegiran els 12 semifinalistes del Sona9 2017, que actuaran en directe en una nova fase del concurs durant el mes de setembre al festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.

Els primers grups classificats pel vot del públic en els concerts preliminars són: Panellet (Punk-Rock, Terrasa), Marina Prat (Cançó d'autor, Ripoll), Senyor Oca (Hip-Hop, Barcelona), Jès! (Fusió, Palma) i Urra (Pop Electrònic, Puig-reig).

Si vols assistir al concert pots demanar una invitació doble aquí.