Actualitzat el 26/08/2017

Semifinalistes #17Sona9

Ja tenim els 12 grups que han accedit a la 2a fase del concurs

Barbaritats, Jès!, Marina Prat, Panellet, Senyor Oca i Urra, els grups escollits per votació popular, juntament amb Coherence, Ju, L'Emperador, Lildami, Salvatge Cor i Últim Cavall, seleccionats pel jurat, són els dotze grups classificats per les semifinals de la 17a edició del Sona9


Aquests dotze grups actuaran en les semifinals en directe que se  celebraran durant el mes de setembre al Festival Acústica de Figueres, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i el festival BAM a les Festes de la Mercè de Barcelona.

L’Acústica de Figueres el dissabte 2 de setembre llançarà el tret de sortida dels concerts semifinals amb les actuacions de Marina Prat, Ju i Senyor Oca. A Tarragona i durant les Festes de Santa Tecla actuaran el divendres 15 de setembre els grups Barbaritats, Últim Cavall i Lildami. L'endemà, el dissabte 16, el Mercat de Música Viva de Vic acollirà els concerts de L'Emperador, Salvatge Cor i Panellet, i el divendres 22 de setembre en el marc del festival BAM de les Festes de la Mercè de Barcelona es podrà veure en acció Jès!, Coherence i Urra.

Tots aquests artistes han de presentar en directe, a part del seu repertori, les dues proves encarregades pel Sona9: versionar o adaptar al català una cançó d’un altre artista i musicar un poema d'un autor novell proposat per l'organització del concurs. De les quatre semfinals en directe, el jurat escollirà els cinc grups que passaran a la tercera fase del concurs, última cita prèvia a la gran final del Sona9 del mes de novembre.

CONCERTS SEMIFINALS SONA9 2017

Festival Acústica – Figueres
Dissabte 2 de setembre – Plaça de Catalunya
18.00 h > Ju (pop, reggae, r'n'b, Gurb)
18.45 h > Marina Prat (pop d'autor, Ripoll)
19.30 h > Senyor Oca (hip-hop, Barcelona)

Festes de Santa Tecla – Tarragona
Divendres 15 de setembre – Capsa de Música
20.00 h > Lildami (hip-hop - Trap, Barcelona)
20.45 h > Barbaritats (funk-rock, Xàtiva)
21.30 h > Últim Cavall (dream pop, Sant Pere de Ribes)

Mercat de Música Viva – Vic
Dissabte 16 de setembre – Plaça dels Màrtirs
18.00 h > L'Emperador (pop-rock, Canals)
18.45 h > Salvatge Cor (pop-punk, Palma)
19.30 h > Panellet (punk dolç, Terrassa)

BAM / La Mercè – Barcelona
Divendres 22 de setembre – Plaça de Joan Coromines
19.00 h > Jès! (fusió, Palma)
19.45 h > Coherence (emo-punk, Barcelona)
20.30 h > Urra (pop electrònic, Puig-reig)