Actualitzat el 15/11/2017

Senyor Oca guanyen el 17è Sona9

Salvatge Cor s'emporten el Premi Joventut i Ju el Premi Èxit. El Premi per Votació Popular també recau en Senyor Oca

Celebrada a la sala Luz de Gas de Barcelona, la final de la 17a edició va coronar Senyor Oca com els guanyadors del Sona9 2017

Senyor Oca, guanyadors del #17Sona9. Foto: Carles Rodríguez  

Senyor Oca  ha guanyat el concurs Sona9 2017 a la final en directe celebrada aquest dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.  El Premi Sona9 suposa per als barcelonins  l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i el Curtcircuit, entre d'altres.

Senyor Oca. Foto: Carles Rodríguez

El Premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona9, ha estat atorgat a  Salvatge Cor . Aquest premi consisteix en l'enregistrament a Bucbonera Studios i edició digital d'un EP amb 4 cançons i una minigira de tres concerts en festivals com l'Embassa't de Sabadell i l'Aphònica de Banyoles.
 

 Salvatge Cor. Foto: Carles Rodríguez


El Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat, ha estat per als osonencs Ju, i comporta l'enregistrament de dues cançons a Bucbonera Studios, edició digital del single 
i una campanya de difusió als mitjans del concurs.

 Ju. Foto: Carles Rodríguez

Finalment s'ha entregat el Premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots del públic durant la final del Sona9. Aquest premi se l'ha endut la formació  Senyor Oca , i consta de 1.000 euros en material musical.
 
 Lakaste. Foto: Carles Rodríguez

 

En el transcurs de la nit ha actuat el quartet empordanés Lakaste, guanyadors de la darrera edició del concurs Sona9, que han presentat les cançons del seu flamant disc de debut Desastres naturals (Discmedi, 2017).

Senyor Oca  se suma a la llarga llista de guanyadors del Sona9, que en els darrers anys ha premiat grups com  Lakaste ( 2016)  Est Oest  (2015),  Trau  (2014),  Copa Lotus  (2013),  Empty Cage  (2012),  Nyandú  (2011) i  La iaia  (2010).