Actualitzat el 22/01/2018

El Sona9 al Curtcircuit 2018

Els Amics de les Arts apadrinen als guanyadors del Sona9

Fruit de la col·laboració entre el Curtcircuit i el Sona9, els grups Ju, Lakaste i Senyor Oca, actuaran amb Els Amics de les Arts per diferents localitats catalanes on presentaran en directe el seu nou disc, Un estrany poder (Sony Music 2017). 


La cantant osonenca Ju, finalista i premi Èxit 2017, actuarà a la sala Clap de Mataró el divendres 23 de març. Per la seva part, els guanyadors de les dues darreres edicions del Sona9, Lakaste i Senyor Oca, telonejaran a Els Amics de les Arts durant el mes de maig. Els empordanesos Lakaste estaran a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat el dissabte 12, mentre que Senyor Oca farà sonar el seu hip-hop a La Mirona de Salt el divendres 18.

Per aquesta nova gira del 2018, Els Amics de les Arts han volgut triar a diferets bandes novells perque els acompanyin en els concerts que faran per les diferents Cases de la Música de Catalunya com les de Mataró, Salt i L’Hospitalet de Llobregat. La banda, vol d’aquesta manera donar un impuls i recolçar a les noves generacions musicals apadrinant a diferents grups del concurs, que com ells van començar la seva trajectòria musical a la plataforma de grups emergents en que s’ha convertit el Sona9.

Informació i venda anticipada d'entrades a: www.curtcircuit.com