Actualitzat el 29/01/2018

Senyor Oca fitxen per La Fourni

Els guanyadors del #17Sona9 comencen a gravar nou disc

La productora de La Garriga s'encarregarà del management i de la gestió musical de la banda barcelonina guanyadora de la darrera edició del Sona9,


Senyor Oca
han començat el 2018 en plena forma i amb les piles més que carregades. Els barcelonins, guanyadors del Sona9 2017 han trobat amb la gent de La Fourni la complicitat necessària per tirar endavant i amb garanties el seu projecte de hip-hop de la terra i arribar a més públic.

L'experimentada productora musical de La Garriga, que porta el management de grups com Oques Grasses i Muchacho & Los Sobrinos, ara també ho farà de Senyor Oca, que actualment van combinant la gravació del seu disc als estudis Room Lab de Molins de Rei amb diferents actuacions per Catalunya.

Els propers concerts de Senyor Oca seran el divendres 2 de febrer a La Pobla de Segur, i el 3 i 4 a Llinars del Vallès i Molins de Rei respectivament. Al març ho faran el dia 3 a La Farinera d'El Clot i el 13 a la festa de presentació de la nova edició del Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i el 18 de maig el raper barceloní obrirà el concert d'Els Amics de les Arts a La Mirona de Salt dins el Curtcircuit.