Actualitzat el 05/03/2018

Et convidem a la festa del nou Sona9

Senyor Oca i Lakaste, protagonistes de la presentació del #18Sona9

Dimarts 13 de març et convidem a la festa de presentació del #18Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions dels darrers guanyadors del concurs, Senyor Oca i Lakaste. Les invitacions per assistir al concert es poden aconseguir omplint aquest formulari. Les portes s'obriran a les 19:45h i els concerts començaran a les 20h.


La sala de màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà el dimarts 13 de març a partir de les 20 h, l’habitual concert de benvinguda del Sona9, que obre la nova temporada de la plataforma del pop emergent català i que estarà protagonitzat pels guanyadors de les dues darreres edicions, Lakaste (2016) i Senyor Oca (2017). 

Els flamants guanyadors del Sona9, Senyor Oca, presentaran alguna de les cançons del nou disc que actualment estan gravant als estudis Room Lab de Molins de Rei i que publicaran el proper mes de setembre. Per la seva part, Lakaste, guanyadors de l'edició del 2016, mostraran algun dels temes de Desastres naturals (Discmedi 2017).

Vols venir a la festa de inauguració del Sona9?
Si voleu venir al concert que donarà el tret de sortida al Sona9, podeu aconseguir les invitacions omplint aquest formulari. Les portes obriran a les 19.45 h i els concerts començaran a les 20 h.

Molt important! Les portes d'accès al concert pel public es tancaran a les 20:45 h.

SI voleu informar-vos de les darrers novetats del Sona9, així com inscriure el vostre grup a la nova edició del concurs, ho podeu fer accedint al web: www.sona9.cat