Actualitzat el 15/05/2018

Ushanka, segon semifinalista del Sona9 2018

El vot del públic va classificar a la grup de Barcelona

Ushanka són els nous classificats per a les semifinals del #18Sona9. En el segon concert preliminar també van actuar Sandra Bautista, Cuits  Menut, que van demostrar la seva qualitat amb uns grans directes.


Amb un total de 75 vots, 
Ushanka han passat directament a les semifinals del Sona9. Per la seva part, Sandra Bautista, Cuits i Menut amb 51, 49 i 26 vots respectivament hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs.

Les preliminars del Sona9 continuen, i avui dimarts 15 de maig hi haurà el darrer concert a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions de La Tortuga Que Nunca TuveMaravint, Plou i Pubilles Ninja.


Després dels primers concerts a Barcelona, el Sona9 viatja a Palma aquest divendres 18 de maig. El Teatre Municipal Xesc Forteza acollirà el quart concert preliminar amb els grups balears: CabotMareselva Monxos.

La primera fase del Sona9 2018 es tancarà el dijous 24 de maig a la sala Amstel Art de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana: Kink Kong BoyL'Home Brut i Novembre Elèctric.