Actualitzat el 16/05/2018

Plou, a les semifinals del Sona9

El grup de Barcelona, accedeix gràcies al vot popular

Plou s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. En el tercer concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat La Tortuga Que Nunca Tuve, Maravint i Pubilles Ninja.

Plou passen a les semifinals del Sona9 Foto: Carles Rodríguez

Plou 
s'ha classificat per a les semifinals del concurs gràcies al vot del públic. En el tercer concert preliminar a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm també han actuat  La Tortuga Que Nunca Tuve ,  Maravint  Pubilles Ninja .

Amb un total de 120 vots,  Plou  és el tercer semifinalista del Sona9 gràcies al favor del públic.  Pubilles Ninja, Maravint  i  La Tortuga Que Nunca Tuve , amb 76, 27 i 13, hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. Així doncs, el grup  Plou , juntament amb  VA!  i  Ushanka , serà a les semifinals del #18Sona9.

Després dels primers concerts a Barcelona, les preliminars del Sona9 continuen aquest divendres 18 de maig al Teatre Xesc Forteza de Palma amb les actuacions de  Cabot Mareselva  i  Monxos .

La primera fase del #18Sona9 es tancarà el dijous 24 de maig a la sala Amstel Art de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana,  King Kong Boy L'Home Brut  i  Novembre Elèctric . Després caldrà esperar la decisió del jurat per saber quina és la llista definitiva dels grups que passaran a competir a la següent fase del concurs.