Actualitzat el 19/05/2018

Cabot nou semifinalista del #18Sona9

El vot del públic els va classificar i assegura la presència balear en una nova fase

El quart concert preliminar del Sona9 2018, realitzat al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma, va ser tot un èxit artístic i de públic, i va coronar als Cabot com a triomfadors gràcies al vot popular.

Cabot, els triomfadors de la nit / Foto: Laura González Guerra

El grup de pop-rock Cabot, és el quart semifinalista del Sona9 juntament amb VA!, Ushanka i Plou, els tres artistes classificats en els primers concerts preliminars de Barcelona.

En l'eliminatòria disputada al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma,  Cabot han aconseguit un total de 140 vots, mentre que els seus competidors Mareselva i Monxos han quedat força lluny en el número de vots.


Mareselva / Foto: Laura González Guerra

Monxos / Foto: Laura González Guerra

Salvatge Cor, premi Joventut del Sona9 2017, van tancar la nit del Sona9 a Palma amb un concert espectacular i van presentar les cançons del seu nou disc titulat, Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més (DiscMedi, 2018)


Salvatge Cor / Foto: Laura González Guerra

Els concerts preliminars del #18Sona9 es tancaran el dijous 24 de maig al Wah Wah Club de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, King Kong Boy, L'Home Brut i Novembre Elèctric.

A cadascun dels 5 concerts preliminars del la primera fase del #18Sona9, el vot del públic assistent tria un grup o solista, que va directament a les semifinals, mentre que el jurat escollirà els 7 artistes restants. D'aquesta manera, s’elegiran els 12 semifinalistes del Sona9 2018, que actuaran en directe en una nova fase del concurs durant el mes de setembre al festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.