Actualitzat el 08/10/2018

ACÚSTICS SONA9

Sandra Bautista i Menut enceten els acústics a iCat

Els dos finalistes del Sona9 obren el cicle de concerts acústics del programa radiofònic guiat per Lluís Gendrau a iCat. Cada dilluns de 23 a 24 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.Aquesta nit comença el cicle de concerts acústics a iCat dins la cinquena fase del concurs amb els diferents finalistes del Sona9. Els cinc grups i artistes que han arribat a la fase final són Sandra Bautista (cançó d'autor, Martorelles), Cabot (pop, Marratxí), L'Home Brut (indie-pop, Beneixida), L'Home Invent (pop-rock, Montcada i Reixac) i Menut (cançó-folk, Móra la Nova).

Avui dilluns els encarregats d'obrir els concerts en acústic seran Sandra Bautista –amb el guitarrista Víctor Martínez, el bateria Pau Gurpegui i el contrabaixista Miquel Galceran– i el duet de Móra la Nova Menut.

Totes dues formacions tocaran temes propis, a més de versions en català d'altres grups –que van fer com a prova del concurs–, com "Centre", la versió que va fer Sandra Bautista del "Centro" del cantautor extremeny Pedro Pastor, o "Ells diuen merda", de Menut, que catalanitzen el mític tema de La Polla Records "Ellos dicen mierda".